dobre drzwi wewnętrzne
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 102 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 507 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- Okna drewniane czy plastikowe? Liczba postów: 351 Grupa: Montujemy o... Wybór okien to ważna decyzja, bo wpływa nie tylko na wygląd domu, ale też na komfort i oszczędności na ogrzewaniu. Ja po długim porównywaniu różnych producentów...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 540 Grupa: Montujemy o... https://fora.warszawa.pl/
- Zamontowane za małe okno ! Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Jeśli chodzi o wymiary okien standardowych, to rzeczywiście, wiele firm budowlanych bazuje na określonych normach i standardach, które powinny być jasno określo...