dobre drzwi wewnętrzne

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

21 lutego 2022, 09:33

Zgadzam sie: good 0 bad

To też racja - dobrze kupić jest drzwi z usługą montażu, bo w razie jakiś reklamacji nie ma przepychanek że to wina salonu czy wina montażysty. Jeden podmiot odpowiada za całą realizację. Poza tym z montażem jak się kupuje to jest 8% VATu więc jest nad czym się pochylić. Różnica w VATach pozwala na zakup np. drzwi w lepszej okleinie praktycznie bez różnicy w cenie - np. okleina bazowa Greko na 23% wychodzi podobnie jak Premium na 8% VATu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 marca 2022, 14:26

Drzwi wewnętrzne z oferty https://www.kolor-drzwi.pl/oferta/ okazały się rozsądnym wyborem. Nowoczesne i stylowe, w sam raz wpasowały się w nasze otoczenie, nadając mu dodatkowego smaku i estetyki. Z tego powodu uważam, że i Wam mogłoby się spodobać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 kwietnia 2022, 09:13

Trochę mało marek z zewnętrznymi drzwiami. Szczególnie w drewnie które wraca trochę do łask. W wewnętrznych sporo macie. DRE, Erkado, Invado. Brak problematycznych marek z nazbyt szeroką ofertą w której każdy się gubi. Ciekawie zestawione marki tak aby się uzupełniały. Erkado ma super lakiery białe, DRE czarne. Invado ma ciekawe systemy przesuwne, DRE okleiny z głębokim wzorem. Erkado ma sporo rozwiązań, Pol-Skone uzupełni tego czego u nich nie ma.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2022, 12:14

Postawiłem na drzwi wewnętrzne wyprodukowane klasycznymi metodami stolarskimi, a zamawiałem przez https://agstyle.pl/. Na życzenie dopasowali mi model pod wybrany kolor. Nie martwiłem się o montaż, czy gwarancję. Minimalnie masz na 2-3 lata, a jakby się coś działo to możesz się z nimi skontaktować w sprawie serwisu również.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2022, 12:52

Droga sprawa. Takie drzwi rzemieślniczo robione na większą skalę można znaleźć np. w CALu ale tam ceny są nie dla każdego. A to już jest fabryka drzwi. Co dopiero mówić o jakim mniejszym zakładzie gdzie relatywnie koszty na 1 sztukę są większe.
Wiele osób jednak pozostanie moim zdaniem przy drzwiach z MDFu i to też ze względu na galopujące ceny materiałów i podzespołów. Tu na szczęście jest sporo firm z dobrym i tanim produktem. Porta, Erkado, DRE, Pol-Skone itd. Każdy dobierze coś na swoją kieszeń. Wiadomo też, że jak budżet nie styka to można pokombinować. Kupić drzwi z montażem na 8% VATu, wybrać tańsze ościeżnice proste zamiast regulowanych. Jest trochę możliwości.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 maja 2022, 07:36

Ja też polecam Ag Style kupowałem u nich drzwi ostanio i wszystko było w porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2022, 10:41

Jestem projektantem wnętrz i często doradzam klientom, żeby brali meble z litego drewna od bezpośredniego producenta http://www.meblerevia.com/, bo nie trzeba serwisować. A mają wszystko od szaf, łóżek, a kończąc na kuchniach i wygodnych fotelach. Sam zainwestowałem od nich w trzy fotele dla każdego domownika i jak dla mnie to jedna z najlepszych stref relaksu. Jeżeli chodzi o drzwi to robią na indywidualny wymiar, więc nie sądzę, żebyś miał problem z późniejszym osadzeniem, albo montażem. Jeżeli dobrze pamiętam to prowadzą sprzedaż na Allegro i to ponad 10 lat ;) Zaufani ludzie.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2022, 20:55

Zdecydowanie drzwi aluminiowe powinny najlepiej się spisać w tym wypadku. Również zalecam rozważyć odpowiedniego dostawcę. W naszym przypadku padło na Alusolution https://www.alusolution.pl/service/okna-i-drz wi-aluminiowe/ , którym to zawdzięczamy nie tylko drzwi, ale i okna. Efekt końcowy jest taki, że możemy się pochwalić najnowocześniejszym systemem aluminiowym, co robi wrażenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2022, 13:20

Drzwi są ważnym elementem każdej aranżacji. Dlatego warto zadbać o to, by pasowały do całości i wpisywały się w stylistykę całego wnętrza. Teraz bardzo popularne są lofty, a tu https://icon-concept.pl/ile-kosztuja-drzwi-lo ftowe-cena/ macie informacje o drzwiach loftowych. Info o tym ile kosztują drzwi industrialne, jakie opcje są możliwe. Warto rzucić okiem.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2022, 13:09

Zmieniam właśnie meble kuchenne bo już czas na to bo niedługo meble będą jak z prlu. Mam już umówioną firmę i powiem wam, że kiedy zobaczyłam meble od tej firmy https://www.zovkuchnie.pl/ zakochałam się w nich. Już nie mogę się doczekać aż kuchnia powstanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 8 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 229

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >