offline Karolina647 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Konsultant Viessmann inżynier
|
Teraz fotowoltaika to faktycznie super rozwiązanie, bo z rachunkami można zejśc praktycznie do 0 bo tylko do opłat stałych. Po nowelizacji ustawy OZE też na pewno będzie się opłacało zainwestować, ale pewnie trochę mniej niż teraz. Minie też trochę czasu, zanim firmy wykonawcze dostosują się do wymagań rynkowych i opracują sobie systemy doboru instalacji dopasowanych do nowego systemu rozliczeń |
| |
Reklamy Google | |
offline jjusti18 fachowiec
|
Widzieliście już domy na sprzedaż koszalin , które są dostępne na stronie https://chmielewski-nieruchomosci.pl/domy-spr zedaz/ ? Tak pytam, bo właśnie też postanowiłam już pójść na swoje. Tym bardziej, że znalazłam nawet w tym rejonie całkiem fajną pracę. Także wszystko świetnie się składa. Zastanawiam się, gdzie jeszcze przykładowo mogłabym sprawdzić sobie takie oferty? |
| |
offline Prokura praktykant
|
|
| |
offline Budowlanka1122 inżynier
|
Ja szukam fotowoltaiki w Namysłowie, możecie kogoś polecić? Wstępnie znalazłam firmę godną uwagi ale chce mieć większe rozeznanie co do ofert, by móc porównać. Dzięki bardzo |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Robertadalm praktykant |
|
| |
Gość: Davidmoofs praktykant |
|
| |
Gość: KamilWuc praktykant |
Ważną rolę odgrywają drzwi, dlatego na ich wybór trzeba zwrócić uwagę. Polecam stalowe KMT, Supertherm 90. Dobre parametry, skuteczna izolacja cieplna, dzięki pianowaniu ościeżnicy oraz samych skrzydeł. Drzwi mają grubość 90 mm, więc są bardzo grube, mimo to lekko się otwierają. Antracytowy kolor jak dla mnie jest po prostu bezkonkurencyjny |
| |
Gość: KarolWaw praktykant |
|
| |
offline Konsultant Viessmann inżynier
|
|
|
dom energooszczedny
«
Powrót do grupy: Ekologiczny i energooszczędny dom
Ostatnio na forum
- pompa ciepła Liczba postów: 199 Grupa: Ekologiczny... Jeśli zastanawiacie się nad montażem pompy ciepła, mogę z całego serca polecić firmę SIB. U nas sprawdza się rewelacyjnie – w domu jest przyjemnie ciepło zimą i...
- Jaki kominek? Liczba postów: 9 Grupa: Ekologiczny... W dobie rosnącej świadomości ekologicznej i potrzeby oszczędzania energii, coraz więcej osób poszukuje sposobów na Mapquest Directions stworzenie domu przyjazne...
- Energooszczędny dom jednorodzinny plus inteligencj... Liczba postów: 40 Grupa: Ekologiczny... Zdecydowanie warto rozważyć budowę domu energooszczędnego! Sam zastanawiałem się nad tym i doszedłem do wniosku, że chociaż początkowy koszt budowy może być nie...
- Okna nowej generacji Liczba postów: 5 Grupa: Ekologiczny... Polecam szczerze w tym temacie zajrzeć do oferty wysokiej jakości produktów oferowanych przez https://oknarado.pl/okna-pvc/
- niższe koszty ogrzewania Liczba postów: 594 Grupa: Ekologiczny... Jednym z znakomitych miejsc gdzie znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek je...