offline kinder doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Więcławski kierownik
|
A nie lepiej wyjdzie samemu postawić taki domek letniskowy? Będziesz go przynajmniej pewny, a koszty jeśli przy gotowym doliczyć transport, "zamontowanie" to wyjdą na to samo. Odezwij się do mkk budownictwo, może spróbują Ci wycenić taki mały letniskowy domek, fajna sprawa swoją drogą |
| |
Reklamy Google | |
offline Aleksandrasmajli kierownik
|
|
| |
Gość: karolina31 praktykant |
Najlepiej jest kupić domek letniskowy, ale uwaga - zazwyczaj wymagane jest zezwolenie na budowę czy generalnie postawienie takiego obiektu. Można to jednak sprytnie ominąć kupując domek na kółkach. Tu jest firma, która buduje takiego domki na zamówienie - http://www.letniskowo.pl. Warto podkreślić, że są to domki w pełni wyposażone. |
| |
offline Calippo doświadczony
|
No super te domki są. Naprawdę fajnie wyglądają, te panele z zewnątrz świetnie się prezentują. Ja widziałem kiedyś, jak ludzie dobudowali sobie ten dół, tak że kółek nie było widać i tego pustego miejsca. Deski po prostu pociągnęli do dołu i wyglądało to, jakby dom stał na ziemi. Widzę, że oni też transportują te domki w określone miejsce. Ciekawe, ile taki transport kosztuje. Ja myślę, że wygodniej jest kupić gotowy domek. Nie są one drogie, ceny są przystępne, a domek jest gotowy do odbioru już po około pięciu tygodniach i - co warto podkreślić - umeblowany i wyposażony wewnątrz. |
| |
Reklamy Google | |
Konto usunięte praktykant |
Zgadzam się z moimi przedmówcami. Letniskowo ma atrakcyjną ofertę domków. Dużym atutem jest tu na pewno polska produkcja (warto jednak wspierać naszych rodzimych przedsiębiorców, udowadniając tym samym, że Polacy potrafią być solidnymi producentami). Spójrzmy chociaż na zastosowaną tu kompleksowość rozwiązań - domek można zamówić wyposażony od A do Z, gotowy już do zamieszkania. To bardzo wygodne. Można też oczywiście wybrać wariant do samodzielnego umeblowania - to już według potrzeb i upodobań. Również duży wybór materiałów wykończeniowych jest tutaj ogromnym plusem. Mi najbardziej spodobały się te dwa domki: gotowy domek letniskowy i gotowy domek letniskowy 2. |
| |
offline MartynaCon inżynier
|
Jeśli szukacie gotowych domków pod Warszawą to polecam Wam zwrócić uwagę na ofertę firmy Tanga.pl. Jedna z lokalizacji jaką proponują swoim klientom to osiedle domków na terenie Chojnowskiego Parku Krajobrazowego. |
| |
Gość: PTUŚŚŚ praktykant |
|
| |
Gość: franCo2 praktykant |
|
| |
offline mario8 inżynier
|
Jak byście szukali dobrego tarasu do domku letniskowego to polecam tą firmę http://www.eko-deska.pl/ robia piękne aranżację |
|
domek letniskowy
«
Powrót do grupy: Firmy budowlane
Ostatnio na forum
- Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
- Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
- atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
- Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
- Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...