Polecicie mi jakąś pracownię architektoniczną, która projektuje domy z bali?
offline Aga199 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline doityourself fachowiec
|
Jeśli interesują Cię gotowe domy z bali pod klucz, warto zwrócić uwagę na firmy, które oferują kompleksowe rozwiązania. Takie domy są idealne dla tych, którzy cenią sobie wygodę i szybki proces budowy. Daj znać, co najbardziej Cię w nich przyciąga. |
| |
Reklamy Google | |
offline Bakser fachowiec
|
Tego typu domy wykonuje firma Domix, więc polecam się z nimi skontaktować. Mają w tym wieloletnie doświadczenie, co zapewnia rewelacyjny efekt. |
| |
offline charlotte160 kierownik
|
Myślę, że mogą zainteresować cię projekty domów do Archon. Pełną ofertę znajdziesz tutaj https://www.archon.pl/projekty-domow Ja upatrzyłam sobie kilka projektów i teraz zastanawiam się który wybrać :) Chciałabym już w przyszłym roku rozpocząć budowę i jak najszybciej się przeprowadzic. |
| |
Gość: janisbh11 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Janekjanowski doświadczony
|
Jeśli zastanawiacie się nad domem szkieletowym, to mogę z czystym sumieniem polecić. Mieszkam w takim od kilku lat i jestem bardzo zadowolony. Budowa przebiegła szybko – od fundamentów do wprowadzenia się minęło kilka miesięcy. Co do kosztów ogrzewania, są naprawdę niskie, bo domy szkieletowe świetnie trzymają ciepło dzięki nowoczesnej izolacji. Latem z kolei w środku jest przyjemnie chłodno. Poza tym, jeśli w przyszłości planujecie jakąś rozbudowę, taki dom jest dużo łatwiejszy w modyfikacji niż murowany. Ważne tylko, żeby wybrać doświadczoną firmę – wtedy trwałość i jakość nie będą problemem. |
|