dozowniki do mydła?

« Powrót do grupy: Domy szeregowe

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

12 stycznia 2017, 11:04

Zgadzam sie: good 0 bad

W Home&You jest duży wybór

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2017, 09:22

No tak, wybór jest ogromny.
___
our website

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 kwietnia 2017, 11:28

Takie dozowniki to świetna sprawa. Są bardzo higieniczne i idealne dla maluchów, bo zachęcają do mycia rąk.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 grudnia 2017, 11:35

3 opcja mi się najbardziej podoba!

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2018, 13:07

Moja żona zamawiała dozownik w sklepie Galerialimonka: https://www.galerialimonka.pl/dozowniki-do-my dla,321 Ogólnie mają tam bardzo fajne akcesoria w dość niskich cenach. Mogę śmiało polecić.

Ten post był edytowany przez Piotrek009 dnia: 16 marca 2018, 13:08
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2018, 10:31

A ja się przerzuczam na zwykle mydło w kostce, za duzo smieci produkujemy, po co co chwile kuopowac kolejne opakowanie plastiku z mydlem w plynie ktore szybko sie konczy?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 sierpnia 2018, 03:13

Rejuvenated network project:
http://herminia.projects.telrock.org

Zgłoś | Cytuj | Link

20 września 2018, 10:46

Jakoś nie jestem zwolenniczką takich dodatków. Ja bym wybrała zwykłe stojące "dozowniki", ale nie coś z automatycznym czujnikiem. Takie to mało domowe, przynajmniej póki co. Może kiedyś design takich dodatków będzie lepszy to wtedy się zastanowię :)

Zgłoś | Cytuj | Link

24 grudnia 2018, 15:18

https://shopsellcardsdumps.com/

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2019, 11:13

Dobre dozowniki do mydła w całkiem niezłych cenach na pewno znajdziecie w ofercie firmy www.lineatrade.net Sam zakupiłem od nich taki sprzęt i jestem z niego zadowolony. Firma ta sprzedaje też inne wyposażenie do łazienek publicznych oraz środki czystości.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szambo w domach szeregowych Liczba postów: 15 Grupa: Domy szereg... natomiast jeśli posiadając szambo pojawia się problem z nieprzyjemnymi zapachami, zatorami i osadami warto zwrócić uwagę na produkty marki Biofos Professional h...
  • Drzwiczki kominowe i rewizyjne Liczba postów: 2 Grupa: Domy szereg... Dzisiaj dowiedziałem się o producent drzwiczek rewizyjnych . To na pewno zainteresuje bardzo dużo osób.
  • Budowa domu Liczba postów: 173 Grupa: Domy szereg... Bramotechnika to nie tylko sprzedaż, ale także profesjonalny montaż i serwis bram garażowych działający na Śląsku. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu firma dost...
  • Remont Liczba postów: 55 Grupa: Domy szereg... Remont domów szeregowych to wyzwanie, w którym kluczowe jest dobranie odpowiednich materiałów, zarówno do izolacji, jak i estetyki wnętrz. Oprócz wspomnianych d...
  • kostka brukowa Liczba postów: 68 Grupa: Domy szereg... Jeśli planujesz zagospodarowanie przestrzeni wokół domu, warto zastanowić się nad brukiem. Bruki to doskonały wybór do budowy ścieżek ogrodowych, placyków czy n...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 110

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >