drewno konstrukcyjne Komplex Market

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

1 września 2013, 19:35

Zgadzam sie: good 0 bad

JA wybrałbym raczej właśnie s4s, ale miedzy s4s a kvh. Sa pewnei zwolennicy jednego jak i drugiego rodzaju. :) a to drzewo jest tylko w komplexmarket czy w innych punktach, gdzie maja thermory tez?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 września 2013, 20:28

A ktoś mu polecil te drewno czy sam zaryzykowal ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 grudnia 2013, 10:02

Jak dla mnie ehak24.pl to najlepszy sklep budowlany. Mają naprawdę atrakcyjne cenowo liny stalowe i zawiesia.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 grudnia 2013, 09:45

Zgadzam się. Jeżeli chodzi o sklep ehak24.pl to nie ma on sobie równych

Zgłoś | Cytuj | Link

23 czerwca 2014, 19:18

Co racja to racja. Jest to jeden z najlepszych sklepów internetowych w kraju. Warto korzystać z jego oferty.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 listopada 2014, 11:21

Ja osobiście polecam sklep internetowy ehak24.pl jak dla mnie jest zdecydowanie najlepszy.

Zgłoś | Cytuj | Link

18 sierpnia 2015, 13:23

Też widziałem ofertę komplexmarket - mają sporo ciekawych produktów. Mają nawet sklep internetowy, z tego co patrzę na ceny to bardzo konkurencyjne. Dla zainteresowanych tu http://www.komplexmarket.pl/sklep/

Zgłoś | Cytuj | Link

14 września 2015, 13:24

Posiadanie sklepu internetowego to już konieczność. Wszyscy korzystamy ze sklepów internetowych, bo to po prostu wygodne. Posiadając sklep internetowy trzeba postarać się o dobrą reklamę. Warto też pomyśleć o pomocy fachowców zajmujących się content marketingiem[url]

Zgłoś | Cytuj | Link

17 września 2015, 17:09

Byłem klientem komplexmarket , kupiłem deski na taras - modrzew syberyjski 4 m, większość desek jest rozszczepionych (pękniętych) na końcach oraz mnóstwo sęków, dlatego też miałem bardzo dużo odrzutu. Towar sprzedają jako jakość A/B ale reklamacji nie uznają zasłaniając się "kartą sortowania". Brak możliwości sprawdzenia towaru ponieważ przychodzi zafoliowany.
Nie polecam tego sklepu.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2017, 11:38

Ja wolałem wybrać coś bardziej sprawdzonego. Jednak drewno z tartaku ma swoją jakość i za rozsądną cenę można dostać coś naprawdę dobrego. Udało mi się znaleźć w Szczecinie taki tartak u www.mat-bud.szczecin.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 646 Grupa: Technologie... Podobno Auris oferuje szybkie i rzetelne usługi budowlane. Znajomy wspominał, że jego kuzyn korzystał z ich pomocy przy budowie domu. Mówił, że był zadowolony z...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 404 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • spawanie Liczba postów: 70 Grupa: Technologie... Profesjonalne narzędzia i akcesoria są niezbędne w wielu branżach, od budownictwa po drobne naprawy domowe. Hurtownia Chle-Mar https://www.chle-mar.pl/ to miejs...
  • Wycena izolacji pianką PUR Liczba postów: 12 Grupa: Technologie... Wejdź na olx i poszukaj ofert. -- Kris Polecam materace próżniowe
  • Garaż blaszany Liczba postów: 91 Grupa: Technologie... Wybierając garaż, warto rozważyć nie tylko jego konstrukcję, ale także dodatkowe korzyści, jakie może przynieść. Na przykład, dach garażu można wykorzystać do m...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19526 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 233

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >