Warto napisać coś takiego po jakimś czasie użytkowania. Ja swoje drzwi mam z 11 lat i nadal są spoko, choć na dzisiejsze standardy będą już mocno w tyle :). Mam zamontowane Wikędy serii Premium. Dzisiaj bliżej im do serii Basic ale z piankowym wypełnieniem. Niemniej obecne Premiumy montuję często jako główne wejście do domu i nigdy nie miałem skargi na przemarzanie czy wyraszanie się wody na drzwiach. Raz, że to kwestia drzwi, dwa - kwestia montażu.
offline theme fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline kamila.nowa fachowiec
|
Z własnego doświadczenia wiem jak problematyczna jest sytuacja zatrzaśniętych drzwi zarówno samochodowych jak i tych do domu. Ja zawsze posiadam przy sobie kontakt do https://zgubioneklucze.pl/ Są to profesjonaliści którzy rewelacyjnie radzą sobie z każdym rodzajem zamka nawet takim w sejfie. Posiadają ogromne doświadczenie w tym fachu i specjalistyczny sprzęt co gwarantuje szybkie rozwiązanie problemu bez konieczności uszkadzania zamka. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Zrebko praktykant |
Nowoczesne drzwi to drzwi stalowe, np. KMT Supertherm 90. Mam antracytowe, pasują do białej elewacji i nowoczesnego charakteru domu. Są grube (90 mm grubości skrzydła), dobrze ocieplone (również futryna), antywłamaniowe, nie opuszczają się na zawiasach. Prosto je użytkować, zapewniają komfort termiczny |
| |
offline theme fachowiec
|
To chyba najważniejsze zmartwienia inwestora w dzisiejszych czasach. Ciepłe, grube, ładne. No i tyle mnie w tym temacie obchodzi :). Tak powinno być - nie każdy musi zostać inżynierem od drzwi czy okien aby mieć coś dobrego w domu. Stąd i jak polecam zawsze czy to KMT czy Wikęd lub też Mat-Tom. Prosto, elegancko, skutecznie. Ale jak ktoś chce to można sobie przybajerzyć drzwi i to konkretnie. |
| |
Gość: Zrebko praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Zgadza się. Szczególnie, że drzwi to element domu który ciężko się wymienia i ma on posłużyć wiele lat. Poza tym sama wymiana drzwi to jedno ale konieczność małego remontu przy tej okazji to drugie. Stąd również uważam, że lepiej ciut dołożyć i mieć coś bardzo przemyślanego. W/w przeze mnie firmy nie bez powodu cieszą się popularnością i uznaniem. |
| |
offline jamajka fachowiec
|
Drzwi z PCV są cenione za ich izolacyjność termiczną i akustyczną, co sprawia, że są popularnym wyborem w wielu nowoczesnych domach. Chociaż mogą nie oferować tak wysokiego poziomu estetyki jak drewno czy trwałości jak aluminium, są stosunkowo niedrogie i łatwe w utrzymaniu. Więcej informacji o zaletach i wadach drzwi z PCV w porównaniu z innymi materiałami można znaleźć tutaj https://inwestprofil.pl/jakie-drzwi-wybrac-dr zwi-wejsciowe-aluminiowe-drewniane-czy-z-pcv co jest niezwykle ważne. |
| |
Gość: price praktykant |
|
| |
Gość: taraly10 praktykant |
|
| |
offline JanCypr praktykant
|
A ja polecam przed zakupem
poczytać sobie o klasach antywłamaniowych, bo
niektórzy producenci mają jeszcze na stanie drzwi zrobione