drzwi antywłamaniowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

29 sierpnia 2024, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

U nas bardzo dobrze sprawdzają się drzwi wejściowe w solidnych systemach aluminiowych Schuco oferowanych przez firmę R&M Alufasady. Mamy od nich również okna i są niezawodne, wytrzymałe oraz energooszczędne. Polecam z czystym sumieniem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2024, 07:23

Użytkownik Gość: Michał78ck napisał: Ja polecam drzwi kmt. model który mam jest wytrzymały i
porządnie wykonany, Model jest gruby i dobrze trzyma
ciepło. Pozdrawiam

zgadzam się z Tobą - też mam i polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2024, 15:08

Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz z Mar-Tomem oraz Wikędem bardzo dobrze się uzupełnia. Mar-Tom tańszy, KMT w podobnej cenie co Wikęd ale ma trochę inne rozwiązania. Również ciekawy ma system naświetli. Wikęd za to ma najszerszą ofertę, dobrze sprawdza się na inwestycjach gdzie do bloku montuje się 50 par drzwi. bezproblemowe są w tym zagadnieniu. No i system naświetli to jedna z ciekawszych opcji w tej cenie. Każde z w/w drzwi są warte uwagi. Dalej to już ustalenie budżetu i określenie preferencji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jakiego producenta rolet polecacie Liczba postów: 6 Grupa: Montujemy o... Rolety rzymskie duo są idealnym rozwiązaniem do pomieszczeń, gdzie potrzebna jest zarówno ochrona przed słońcem, jak i zachowanie prywatności. Dzięki swojej pod...
  • Montaż okien Liczba postów: 96 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
  • Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 8 Grupa: Montujemy o... Czy sa tutaj osoby, które zastanawiają się nad zapisaniem na kursy prawa jazdy? Na stronie https://osk-tempo.pl/d/ znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonaln...
  • które okna wybrać Liczba postów: 143 Grupa: Montujemy o... W dzisiejszych czasach chyba najważniejszym aspektem przy wyborze okien jest energooszczędność. Dlatego my postawiliśmy na znakomicie izolowane okna Schuco Livi...
  • jakie drzwi? Liczba postów: 629 Grupa: Montujemy o... Stolarka drzwiowa to kluczowy element aranżacji wnętrz, który wpływa na komfort i estetykę użytkowania pomieszczeń. W Warszawie ciekawe rozwiązania w tym zakres...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 377

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >