drzwi antywłamaniowe

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

29 sierpnia 2024, 15:13

Zgadzam sie: good 0 bad

U nas bardzo dobrze sprawdzają się drzwi wejściowe w solidnych systemach aluminiowych Schuco oferowanych przez firmę R&M Alufasady. Mamy od nich również okna i są niezawodne, wytrzymałe oraz energooszczędne. Polecam z czystym sumieniem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 października 2024, 07:23

Użytkownik Gość: Michał78ck napisał: Ja polecam drzwi kmt. model który mam jest wytrzymały i
porządnie wykonany, Model jest gruby i dobrze trzyma
ciepło. Pozdrawiam

zgadzam się z Tobą - też mam i polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2024, 15:08

Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz z Mar-Tomem oraz Wikędem bardzo dobrze się uzupełnia. Mar-Tom tańszy, KMT w podobnej cenie co Wikęd ale ma trochę inne rozwiązania. Również ciekawy ma system naświetli. Wikęd za to ma najszerszą ofertę, dobrze sprawdza się na inwestycjach gdzie do bloku montuje się 50 par drzwi. bezproblemowe są w tym zagadnieniu. No i system naświetli to jedna z ciekawszych opcji w tej cenie. Każde z w/w drzwi są warte uwagi. Dalej to już ustalenie budżetu i określenie preferencji.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19420 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 447

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >