offline adamadam majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Alka majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz z Mar-Tomem oraz Wikędem bardzo dobrze się uzupełnia. Mar-Tom tańszy, KMT w podobnej cenie co Wikęd ale ma trochę inne rozwiązania. Również ciekawy ma system naświetli. Wikęd za to ma najszerszą ofertę, dobrze sprawdza się na inwestycjach gdzie do bloku montuje się 50 par drzwi. bezproblemowe są w tym zagadnieniu. No i system naświetli to jedna z ciekawszych opcji w tej cenie. Każde z w/w drzwi są warte uwagi. Dalej to już ustalenie budżetu i określenie preferencji. |
|
drzwi antywłamaniowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Okna do domu Liczba postów: 63 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- Jak zabezpieczyć nowe drzwi zew. na czas budowy? Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... Kolejność wykonywania prac budowalnych jest bardzo ważna. I nie tylko w przypadku drzwi ale ogółem podczas całej budowy domu. Zazwyczaj nie ma problemu przy mał...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 500 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 526 Grupa: Montujemy o... Hormann klasa sama w sobie ale opcji w konfiguratorze to jest niewiele przy tym co jest np. w Mar-Tomie czy Wikęd. Sama paleta kolorystyczna zmiata ich z plansz...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu raczej bym odradzał ale na....