drzwi stalowe czy drewniane

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20

3 lutego 2025, 10:59

Zgadzam sie: good 0 bad

Montaż przebiegł bezproblemowo, a drzwi są naprawdę wysokiej jakości. Polecam! https://agmarokna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 lutego 2025, 13:00

Polecam Green Step! Ich drzwi to perfekcyjne połączenie trwałości, estetyki i funkcjonalności.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2025, 10:08

Drzwi wewnętrzne Agmar – eleganckie i trwałe, pasują do każdego wnętrza. Zobacz ofertę: https://agmarokna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

10 marca 2025, 10:54

Estetyka i funkcjonalność w jednym. Zamówiliśmy drzwi drewniane i jesteśmy zachwyceni. Naturalne materiały, precyzja wykonania i trwałość – to wszystko, czego oczekiwaliśmy

Zgłoś | Cytuj | Link

13 marca 2025, 06:06

Super jesli chodzi o jakość i o wygląd drzwi stalowe zewnętrzna ma polska firma KMT. Z 4 lata temu kupiliśmy, jeszcze z dotacją z czystego powietrza, ich drzwi Passive 75 i są świetne. Jakość, wygląd, wykonanie, bardzo dobra izolacja termiczna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 marca 2025, 11:41

Jeżeli szukacie dla siebie doskonałe jakościowo
drzwi wejściowe do domu, to według mnie najlepiej byłoby tutaj sprawdzić sobie propozycje firmy Europlast. Według mnie właśnie tam znajdziecie coś odpowiedniego.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 marca 2025, 17:53

Użytkownik Gość: Hanys napisał: Super jesli chodzi o jakość i o wygląd drzwi stalowe
zewnętrzna ma polska firma KMT. Z 4 lata temu kupiliśmy,
jeszcze z dotacją z czystego powietrza, ich drzwi Passive
75 i są świetne. Jakość, wygląd, wykonanie, bardzo
dobra izolacja termiczna.

u mnie również ta firma, tylko kupiłem Superthermy 90. Idealne drzwi - same plusy

Zgłoś | Cytuj | Link

30 marca 2025, 11:23

Szkoda, że program czyste powietrze został wstrzymany do końca marca. Wiele osób pyta o drzwi w tym programie. O ile drzwi są o tyle program jest zawieszony do końca marca 2025 według informacji na stronie programu.
Liczę, że wznowią na tych samych warunkach. Producenci drzwi nie zdążyliby się przestawić tak szybko na nowe wymogi, choć firmy typu KMT, Wikęd, Mar-Tom, Hormann, CAL i inni więksi gracze mają w swojej ofercie drzwi które są o wieeeeeeele cieplejsze niż wymogi programu. Także problemów nie powinno być z uzyskaniem dofinansowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 00:10

Drewniane drzwi to nie tylko wygląd, ale też dobra izolacja. W zimie mniej chłodu, w lecie lepsza wentylacja. Drzwi drewniane producent Eurostyl robi modele, co trzymają ciepło i dobrze wyglądają – dwa w jednym. Jak dla mnie drzwi to tylko drewniane, nie mają sobie równych.

Zgłoś | Cytuj | Link

wczoraj, 08:48

Znajomy polecił https://agmarokna.pl, nie zawiodłem się – drzwi solidne jak skała.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 20 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  18 19 20

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• okna pcv Liczba postów: 191 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
  • Okna do domu Liczba postów: 66 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Haer - drzwi drewniane jako wejście do mieszkania w bloku to prawdziwa rzadkość. Teraz albo montuje się drzwi stalowe np. KMT, Wikęd, Mar-Tom albo montuje się d...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 541 Grupa: Montujemy o... https://fora.warszawa.pl/
  • Jakie okna wybrać? Liczba postów: 896 Grupa: Montujemy o... Wszystkim osobom zainteresowanym tematem mogę polecić stronę, na której znajdziecie ofertę firmy MIROX, która jest producentem okien oraz drzwi, w tym np. drzwi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19579 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 146

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >