na drzwi zewnętrze oczywiście tylko stalowe o
podwyższonych parametrach na włamanie. do tego dobry i
mocny zamek.
Do wnętrz nie ma się co żyłować i wystarczą sklejki,
no chyba że kogoś stać na drzwi z litego drewna.
---
Budowa domu
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸
offline Budowlaniec24 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: griszok praktykant |
|
| |
offline demo01 doświadczony
|
stalowe drzwi jak dla mnie są ok, jednak osoby, które mają wątpliwości powinny udać się albo do fachowców albo może na np. targi, teraz we wrześniu będą targi Windows & Doors 2013 w Warszawie, rejestracja jest darmowa: http://targiprodukcjiokienidrzwi.pl/zwiedzaja cy/rejestracja-on-line/ więc to naprawdę dobra okazja zapoznać się z produktami polskich i zagranicznych producentów |
| |
offline Meffka praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: halnik praktykant |
|
| |
offline lumbago praktykant
|
Ja astanawiam sie własnie nad thermoProPlusami Hormann. |
| |
Gość: Yrka praktykant |
|
| |
offline maćku doświadczony
|
Ja też miałem podobny dylemat przy wyborze drzwi... Drzwi stalowe są trwalsze niż drewniane, ale nie mają już takiego uroku jak drzwi drewniane. Przede wszystkim trzeba zadać sobie pytanie, czy koniecznie potrzebne są mi takie stalowe drzwi... Bo jeżeli nie, to po co takie montować? TO trzeba się zastanowić nad tym. |
| |
offline kamilbaar doświadczony
|
Drzwi stalowe są na pewno trwalsze i niezawodne. Stal, z której są wykonane drzwi musi być dobrze "przygotowana". No i żeby miała dobry wygląd to poddana jest malowaniu proszkowemu. Należy pamiętać, iż materiał z wysokiej jakości surowca ma służyć nam na dłużej.. Ja osobiście polecałbym drzwi stalowe, ponieważ bardzo mi odpowiadają i zapewniają mi większe poczucie bezpieczeństwa. |
|
Stron: 19 ▾ ◂◂ ◂ 2 3 4 5 6 ▸ ▸▸