Ja mam KMT Supertherm 90. Jestem jak najbardziej zadowolony. Dobra jakość drzwi, dobre wykonanie, są dopracowane, więc użytkowanie jest na wysokim poziomie. Drzwi lekko chodzą, nie skrzypią, są masywne, ale lekkie. Raz, że skutecznie zabezpieczają przed włamaniem, dwa skutecznie izolują od zimna i od hałasu, dzięki wypełnieniu pianą, grubości skrzydła 90 mm, uszczelkom. Również ościeżnice są izolowane
Gość: Jurek Szoi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kirk praktykant |
W Krakowie ma siedzibę firma CB Aluminium. U nich znajdziecie bardzo wysokiej jakości drzwi wejściowe z aluminium w systemach Schuco. To trwałe i eleganckie rozwiązania, które można skonfigurować pod swoje potrzeby pod każdym względem – designu, wymiarów, kolorystyki czy nawet inteligentnego wyposażenia. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: MarcelGM praktykant |
|
| |
Gość: KarolKielce praktykant |
tak, ten model supertherm jest faktycznie super :D bardzo dobrze izolują i zatrzymuja ciepło w domu. Jest też program Czyste powietrze, w ramach którego można uzyskać refundację nawet do 60% ale to już jest kwestia indywidualna i zależy od wielu czynników. Najlepiej wejść na ich stronę https://czystepowietrze.gov.pl/ |
| |
Gość: robertos praktykant |
U mnie sprawdziły się drzwi AD UP 90 w systemach Schuco z oferty AL-Tech z Mnikowa pod Krakowem. Mają świetną izolacyjność cieplną, są bardzo dobrze wytłumione, a ponadto mają dodatkowe doświetla, a zależało nam na tym, aby wpuścić do holu większą dawkę światła. Gdyby ktoś chciał, ten model można zamówić nawet w wersji do domów pasywnych, z inteligentnym wideodomofonem czy modułem pozwalającym na otwieranie za pomocą smartfonu. Warto zobaczyć ich ofertę, wybór jest bardzo duży. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Lamek praktykant |
|
| |
offline Mixon inżynier
|
Nasza firma przeprowadzkowa w Krakowie stawia na kompleksowe podejście do każdego zlecenia. Przed przystąpieniem do pracy dokładnie analizujemy indywidualne potrzeby klienta, uwzględniając specyfikę przeprowadzki oraz wszelkie dodatkowe wymagania. Dzięki temu możemy zaproponować spersonalizowane rozwiązania, które będą idealnie dopasowane do oczekiwań i zapewnią pełne zadowolenie z naszych usług. Więcej: przeprowadzki-krakow.net |
| |
Gość: prednisone 10mg pack praktykant |
|
| |
Gość: synthroid 88 mg price praktykant |
|
| |
Gość: synthroid 275 mcg praktykant |
|
|