offline szymen80 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline OKNOTEST.PL doświadczony
|
Nie ma takiej normy, która mówiłaby jak powinno się
otwierać okno w pomieszczeniu. Są wytyczne dla
projektantów, z których wynika jakie powinny być
powierzchnie okien, ale nie ma tam słowa jak te okna mają
wyglądać. Dla twojej informacji nie ma większego problemu
aby okno rozwierne przerobić na okno uchylno-rozwierne. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: gerge praktykant |
|
| |
offline KupujDrzwi.pl majster
|
Akurat autor tematu szuka drzwi balkonowych,wiec nie wiem
czy to trafna porada. Co prawda nie ma normy co do tego iż
muszą być uchylne jeżeli jest jedno okno w
pomieszczeniu,ale moim zdaniem warto zastanowić się nad
takim rozwiązaniem bo daje Ci to w praktyce znacznie
większe pole manewru. |
|
drzwi balkonowe
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Jakie okna wybrać? Liczba postów: 889 Grupa: Montujemy o... Jeśli szukasz wysokiej jakości okien to koniecznie zajrzyj do bogatej oferty firmy https://oknarado.pl/ Kompleksowa usługa jaką proponują, obejmuje bezpłatny p...
- jakie drzwi? Liczba postów: 630 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
- Okleiniarka w zakładzie stolarskim Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Cześć! Planuję zakup okleiniarki do swojego zakładu stolarskiego, ale nie wiem, na co zwrócić uwagę przy wyborze. Jakie funkcje są najważniejsze i co warto spra...
- Montaż okien Liczba postów: 97 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Żaluzje okienne Liczba postów: 22 Grupa: Montujemy o... Ja zdecydowanie bardziej preferuję rolety od firmy Roltex z Wrocławia. Mam je w całym swoim mieszkaniu, bo łatwo je dopasować do wyglądu konkretnego wnętrza.