drzwi stalowe czy drewniane

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

21 sierpnia 2014, 15:24

Zgadzam sie: good 0 bad

A co myslicie o drzwiach tzw wysoki połysk ?
Podobaja mi sie jedne, ale zastanawiam sie jak to jest podczas uzytkowania czy sie sprawdzaja ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2014, 21:39

To co ja sama mogę Wam polecić to sa takie drzwi http://www.platinumdesign.pl/
Szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona i jesli jeszcze raz miałabym wybierać drzwi to własnie te.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 sierpnia 2014, 20:35

Ja chciałem zapytac Was co myslicie na temat drzwi przesuwnych ?
I czy takie drzwi sprawdzaja sie w kazdym wnętrzu ?

Zgłoś | Cytuj | Link

11 września 2014, 23:24

Mówiąc o tym, że drzwi są wizytówką domu trzeba pamiętać, że drzwi stanowią całość z oknami, bramą itd. biorąc pod uwagę drzwi drewniane trzeba pamiętać, że wierzchnia ich warstwa to lakier a większość okien , bram, cysto podbitki dachowe są laminowane a to pozwala na dobranie wręcz identycznego koloru na tych kilku elementach nawet niezależnych producentów. Zdecydowanie będzie to łatwiejsze do dopasowania i będzie więcej dostępnych konfiguracji.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2014, 05:14

lakier zawsze można usunąć. ostatnio robiłem konserwację takich drzwi,poszło sprawnie i nawet niedrogo. wystarczył dobry środek chemiczny z www.rodozja.pl trochę pracy i drzwi posłużą jeszcze przez lata.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2014, 14:25

do domu wolnostojącego zdecydowanie najlepiej sprawdzą się solidne drewniane drzwi,zresztą teraz na naszej stronie www.Oknobyt.pl znajdziecie szereg ciekawych promocji,warto tam zajrzeć

Zgłoś | Cytuj | Link

23 października 2014, 20:52

Ja tez jestem za tym zeby wybierać dla swojego wnetrza najlepsze rzeczy i materiały. Tutaj nie powinnismy tak naprawde oszczedzac, bo jednak to wszystko ma nam słuzyć na długie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 października 2014, 14:49

Moim zdaniem jednak lepszym rozwiązaniem jest wybór drzwi drewnianych,które ładnie się prezentują a przy tym będą solidne i wytrwają przez lata.

www.Okucia-Drzwiowe.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 października 2014, 22:21

Drzwi drewniane mają swój urok ale patrząc na ich cenę i parametry zdecydowanie lepiej kupić dobre drzwi stalowe niż tanie drzwi drewniane, które i tak są droższe niż porządne stalowe.
Jeśli ktoś nie ma ograniczeń cenowych to drewno, jeśli ktoś chce coś rozsądnego to zdecydowanie stal ale np. z ościeżnicą termo i solidnymi okuciami, takimi które będą na lata i do tego bezpieczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 października 2014, 12:53

my zdecydowaliśmy się na drewniane drzwi zewnętrzne,wykonane na zamówienie przez http://www.karmar.rzeszow.pl myślę,że mają tam duże pojęcie o stolarce,bo nasze nowe drzwi są solidne i bardzo starannie wykonane.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 19 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9 10 11  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 286

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >