drzwi wejściowe kraków

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

19 lutego 2023, 12:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam KMT Supertherm 90. Jestem jak najbardziej zadowolony. Dobra jakość drzwi, dobre wykonanie, są dopracowane, więc użytkowanie jest na wysokim poziomie. Drzwi lekko chodzą, nie skrzypią, są masywne, ale lekkie. Raz, że skutecznie zabezpieczają przed włamaniem, dwa skutecznie izolują od zimna i od hałasu, dzięki wypełnieniu pianą, grubości skrzydła 90 mm, uszczelkom. Również ościeżnice są izolowane

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2023, 14:25

W Krakowie ma siedzibę firma CB Aluminium. U nich znajdziecie bardzo wysokiej jakości drzwi wejściowe z aluminium w systemach Schuco. To trwałe i eleganckie rozwiązania, które można skonfigurować pod swoje potrzeby pod każdym względem – designu, wymiarów, kolorystyki czy nawet inteligentnego wyposażenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 marca 2023, 16:56

Polecam model supetherm 90 z KMT. Bardzo porządne skrzydło, parametry bardzo dobre. Pasują idealnie do domów pasywnych i energooszczędnych. Ja mam fajny odcień złoty dąb

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2023, 18:31

tak, ten model supertherm jest faktycznie super :D bardzo dobrze izolują i zatrzymuja ciepło w domu. Jest też program Czyste powietrze, w ramach którego można uzyskać refundację nawet do 60% ale to już jest kwestia indywidualna i zależy od wielu czynników. Najlepiej wejść na ich stronę https://czystepowietrze.gov.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2023, 19:03

U mnie sprawdziły się drzwi AD UP 90 w systemach Schuco z oferty AL-Tech z Mnikowa pod Krakowem. Mają świetną izolacyjność cieplną, są bardzo dobrze wytłumione, a ponadto mają dodatkowe doświetla, a zależało nam na tym, aby wpuścić do holu większą dawkę światła. Gdyby ktoś chciał, ten model można zamówić nawet w wersji do domów pasywnych, z inteligentnym wideodomofonem czy modułem pozwalającym na otwieranie za pomocą smartfonu. Warto zobaczyć ich ofertę, wybór jest bardzo duży.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 kwietnia 2024, 07:32

Użytkownik Gość: Nowaczeq napisał: KMT Supertherm 90 i będzie spokój na lata z drzwiami.
Odkąd je mam, w domu jest ciszej i cieplej, a dodatkowo nie
wieje przez drzwi wiat. Supertherm mają dodatkowe
uszczelki, ościeżnica i skrzydło są wypełnione pianą.
Okucia, przeszklenia, powierzchnia drzwi, wszystko jest
dopracowane

u nas również te drzwi. Firma solidna i produkująca dobre drzwi. Dzięki temu, że spełniają warunki programu czyste powietrze to koszt wyszedł mniejszy bo dostaliśmy dofinansowanie

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2024, 19:28

Nasza firma przeprowadzkowa w Krakowie stawia na kompleksowe podejście do każdego zlecenia. Przed przystąpieniem do pracy dokładnie analizujemy indywidualne potrzeby klienta, uwzględniając specyfikę przeprowadzki oraz wszelkie dodatkowe wymagania. Dzięki temu możemy zaproponować spersonalizowane rozwiązania, które będą idealnie dopasowane do oczekiwań i zapewnią pełne zadowolenie z naszych usług. Więcej: przeprowadzki-krakow.net

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2024, 19:59

generic prednisone over the counter

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2024, 20:05

synthroid 135 mcg

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2024, 21:01

synthroid 100 mcg cost

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 419

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >