witam, jak myślicie mam okazje kupić dość dużą działkę budowlaną za niewielką cenę koło lasu. do lasu jest jedynie 50 metrów, a do najbliższego sąsiada ponad 0,5 km. co myślicie o takim punkcie na budowę domu? wszystko niby się zgadza ale fajna działka itd, ale przeraża mnie trochę fakt elektryki, tak blisko lasu, to podczas jakiś burz, może pozrywać linie energetyczne zresztą jak wszędzie ale pewni tak szybko ich nie naprawią na takim odludziu. poradźcie mi coś
Gość: XAREKXXX praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Mati doświadczony
|
co do energetyki to tak jak mówisz wszędzie może pozrywać linie, co do napraw to różnie bywa i nieważne czy jet to odludzie czy jakaś porządna miejscowość. Pytanie podstawowe o czy lubisz takie zaciszne miejsca z dala od sąsiadów? Czy wolisz mieć kogoś bezpośrednio "za płotem" :wink: a ta odległość do sąsiada nie jest aż tak bardzo przerażająca, ludzie mieszkają w większych odległościach i nie narzekają. Jeżeli mówisz, że to dobra okazja to ja bym się skusił bo punkt dobry jak każdy inny :wink: |
| |
Reklamy Google | |
Gość: ona praktykant |
Dokładnie. Na twoim miejscu też bym się nie zastanawiała tylko brała skoro taka trakcyjna cena :) Miejsca jak najbardziej zazdroszczę, nie ma to jak mieszkanie na łonie natury. Zresztą muszę Ci powiedzieć, że nawet jeżeli miejsce Ci się znudzi (będzie Ci tam za spokojnie), to bez problemu ją sprzedasz i jeszcze nieźle na tym zarobisz (bo coraz więcej ludzi ucieka z miast do właśnie takich, spokojnych miejsc) |
| |
offline Tadeusz majster
|
|
| |
offline Benek75 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline jasko praktykant
|