ekogroszek nierosyjski

« Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą

28 marca 2022, 11:33

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy w ofercie marketach budowlanych jest dostępny węgiel z innych kierunków ale nie rosyjski? Kto importuje – jaka firma? Chcę się podłączyć pod do bojkoty ruskich kilodżuli. Jak można sprawdzić informację o tym skad pochodzi węgiel? Dajcie znać

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 marca 2022, 10:19

I słusznie. Też bojkotuje od lat bo przewidywałem jak to się skończy. Szaleniec u władzy to nigdy się dobrze nie kończy. Ale do rzeczy. Od 3 sezonów spalam ekogroszek sztygar, który jest w wielu marketach oprócz castoramy. To węgiel z innych kierunków nie od ruskich głównie z Kolumbii i polski. Jest kaloryczny i spala się w zasadzie dobrze, ale bywają takie sobie worki. Kupowałem we wrześniu jeszcze poniżej tysiąca, ale jak sprawdzałem teraz to cena poszybowała bo ludzie panikują i kupują na zapas. Teraz okazuje się że kierunek importu stał się ważny. Sprawdzajcie skąd pochodzi wasz węgiel i nie zasilajcie machiny wojennej

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

wczoraj, 19:15

Warto zwrócić uwagę na ofertę ekogroszku hurtowego od firmy Rastar https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzedaz-ek ogroszku w Chorzowie. Ekogroszek workowany wyróżnia się wysoką kalorycznością, niską zawartością siarki i popiołu oraz minimalną emisją zanieczyszczeń. To paliwo idealne zarówno dla firm, jak i gospodarstw domowych, które stawiają na nowoczesne, ekologiczne kotły. Hurtowe zakupy to nie tylko atrakcyjna cena, ale też pewność jakości mając sprawdzonego dostawcę do współpracy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Ogrzewanie w domu Liczba postów: 364 Grupa: Robimy inst... Każdy z nas marzy o odpowiednio ogrzanym domu w okresie jesienno-zimowym. Gwarancją idealnej inwestycji jest dobrze wykonany projekt ogrzewania i dobór parametr...
  • jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 795 Grupa: Robimy inst... Wybór odpowiedniej formy ogrzewania jest dość istotną kwestią, warto więc skorzystaćz porad i pomocy fachowców w tej branży. Dlatego sprawdźcie sobie stronę, na...
  • armatura przemysł. Liczba postów: 206 Grupa: Robimy inst... Ze swojej strony mogę Wam wszystkim polecić ofertę, z której sam korzystam i jestem bardzo zadowolony. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta i dystrybutora śr...
  • problem z kranem Liczba postów: 9 Grupa: Robimy inst... Ktoś miał do czynienia z udrażnianiem kanalizacji? Na stronie https://jotka-hydraulik.pl/udraznianie-k analizacji/ widziałem, że oferują takie usługi.
  • ogrzewanie podłogowe Liczba postów: 242 Grupa: Robimy inst... Użytkownik Logun napisał: Rodzaj ogrzewwania jest niezwykle ważny ale przede wszystkim dom musi być porządnie docieplony żeby na ogrzewanie nie wydawać co roku....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19465 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 185

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >