elektronarzędzia

« Powrót do grupy: Trudne tematy

27 lutego 2018, 15:59

Zgadzam sie: good 0 bad

ma ktos z was jakieś elektronarzedzia ryobi? zastanawiam sie nad wiertarką i szlifierką z tej serii one plus, nie chcę nie wadomo ile wydawać na rzecy które przydadzą ię od czas do czasu ale na pewno chcę też zeby to było w miarę solidne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 lutego 2018, 12:08

Jak intensywnie będziesz ich używać?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 lutego 2025, 10:03

jak szukasz dobrego sklepu z elektronarzędziami, to sprawdź folia-samochodowa.pl.Mają duży wybór, a sprzęt jest solidny i niezawodny. Nie ma problemu z dostępnością ani długim czasem oczekiwania.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• tłumaczenie techniczne Liczba postów: 14 Grupa: Trudne tema... Cześć! Jeśli szukasz firmy oferującej tłumaczenia techniczne z j. polskiego na francuski, to z przyjemnością polecamy nasze Biuro Tłumaczeń Advance. Specjalizuj...
  • Inwestycja - biznes - myjnia Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... A czy myśleliście kiedykolwiek o inwestowaniu w obcą walutę? Ja się właśnie poważnie zastanawiam nad takim rozwiązaniem. Czytałam trochę więcej o prognozach eur...
  • Wakacje nad morzem Liczba postów: 86 Grupa: Trudne tema... Planując wakacje nad morzem, zawsze zależy mi na pięknej opaleniźnie, dlatego sięgam po melanotan https://melanotan.biz/ To super produkt, który daje szybkie ef...
  • Poszukiwania części do maszyn JCB Liczba postów: 168 Grupa: Trudne tema... Na pewno pytajcie tutaj - https://www.blaut-rol.pl/czesci-do-ciagn ikow/ Duży wybór, całkiem fajne okazje, kwestia jedynie taka, jakie macie oczekiwania. Ogólnie...
  • deweloper katowice Liczba postów: 4 Grupa: Trudne tema... Potrzebny mi deweloper Katowice. Polecicie mi kogoś? Szukam mieszkania w Katowicach.

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19498 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 356

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >