elektronarzędzia akumulatorowe

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

28 lutego 2019, 13:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Czy do firmy warto kupić trochę urządzeń bezprzewodowych? Niedawno wróciłem zza granicy, chcę założyć swoją firmę, branża wykończeniowa, remonty, malowanie, układanie płytek itp. mam trochę starego sprzętu ktorym dorabiałem w UK ale głównie to urządzenia sieciowe, czy akumulatorowe też się sprawdzą? Czy aeg się sprawdzi?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 marca 2019, 13:32

Jeżeli macie stare akumulatory z tych elektronarzędzi to pomyślcie nad ich sprzedażą do firmy, która zajmuje się skupowaniem akumulatorów. Od siebie mogę polecić www.schredder.pl Ich siedziba znajduje się w Dąbrowie Górniczej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 marca 2019, 23:08

w firmie w większości mamy urządzenia AEG i to akumulatorowe w przewadze. Kiedys myślałem że ot będzie sprzęt do sporadycznego użytkowania, ale przyznam że częściej teraz na prace do klienta zabieram właśnie akumulatorowe, poręczne, mają niezłą moc i jak ni emam naprawdę jakiejs ekstremalnej roboty to radzą sobie znakomicie

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2019, 13:52

napiszesz jakie masz konkretnie urządzenia?

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2019, 21:30

Użytkownik skibidibi napisał: Czy do firmy warto kupić trochę urządzeń
bezprzewodowych? Niedawno wróciłem zza granicy, chcę
założyć swoją firmę, branża wykończeniowa, remonty,
malowanie, układanie płytek itp. mam trochę starego
sprzętu ktorym dorabiałem w UK ale głównie to
urządzenia sieciowe, czy akumulatorowe też się sprawdzą?

Moim zdaniem warto. W swoim zbiorze mamy ich kilka i z pewnością w przyszłości zainwestuję w kolejne. Największa cecha - poręczność i wszędzie się z nimi wciśniesz w razie potrzeby. Mogę Ci polecić sklep w którym my się zaopatrujemy http://sklep.elektromajster.com.pl/ Teraz w ogóle nie wyobrażam sobie pracy bez akumulatorowej wkrętarki!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2019, 22:12

Mam kilka wkrętarek akumulatorowych, klucz udarowy, pilarkę, wszystko 18v z AEG. Robią naprawdę solidne te urządzenia, jak coś tam chłopakom z ekipy spadnie nie raz to nie jest tak że zaraz coś pęka i do wyrzucenia

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2019, 21:28

Przekonałeś mnie, zamówiłem kilka rzeczy z AEG na start na narzedzia.pl, tam znalazłem najtaniej, jak na razie wszystko gra. Zabrałem na kilka zleceń i wszystko szło bardzo dobrze, przyznam Ci rację że widać solidny materiał, myślę że długo posłużą i szybko się zwrócą.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2019, 17:34

To może warto zadbać o zakup elektronarzędzi które będą w stanie pomóc Ci w realizacji różnych prac budowlanych. Jeśli chodzi o narzędzia, elektronarzędzia oraz wyposażenie do warsztatu to zapraszamy również do nas na stronę https://www.kammar24.pl/ gdzie będę mogli Państwo znaleźć produkty od topowych producentów w najlepszych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2019, 21:31

Porównałem ofertę kilku urządzeń z aeg i jednak narzedzia.pl lepiej wypadają cenowo, ale warto szukać w necie i porównywać ceny, ja wolę takie sprzęty zamawiać ze sprawdzonych sklepów

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2019, 20:31

W pracy dzialam głównie na urządzeniach AEG, mam dużo ich akumulatorowego sprzętu, przy wykończeniówce wygodniejsze niż ciąganie się z kablem. Widziałem że na narzedzia.pl jest promocja i zniżka jeli kupuje się urządzenie i akumulator do niego od razu

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Używane auto Liczba postów: 28 Grupa: Trudne tema... Czy ktoś korzystał z pogotowia akumulatorowego w Tychach oferowanego przez firmę AkuExpress https://akuexpress.pl/? Zastanawiam się, czy ich oferta na pogotowie...
  • Potrzebny adwokat Liczba postów: 416 Grupa: Trudne tema... Jeżeli chodzi o specjalistów z zakresu prawa patentowego to najlepszym wyborem będzie ta https://madpat.eu/wynalazki-i-wzory-uzyt kowe/ Oni zadbają o czystość pa...
  • Ciąża a badania Liczba postów: 38 Grupa: Trudne tema... Kontakt do bardzo dobrego ginekologa można znaleźć na stronie https://mamiclinic.pl/oferta/ginekolog/. Polecam jeśli szukacie kogoś, kto zapewni wam odpowiednią...
  • Jakie jest Wasze hobby? Liczba postów: 327 Grupa: Trudne tema... Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego sklepu internetowego z instrumentami i akces...
  • Skuteczna reklama dla e-biznesu? Liczba postów: 272 Grupa: Trudne tema... Wolnostojące konstrukcje reklamowe oferują dużą powierzchnię, co pozwala na umieszczenie rozbudowanych reklam, które przyciągną uwagę. Konstrukcja reklamowa wol...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 182

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >