Czy do firmy warto kupić trochę urządzeń bezprzewodowych? Niedawno wróciłem zza granicy, chcę założyć swoją firmę, branża wykończeniowa, remonty, malowanie, układanie płytek itp. mam trochę starego sprzętu ktorym dorabiałem w UK ale głównie to urządzenia sieciowe, czy akumulatorowe też się sprawdzą? Czy aeg się sprawdzi?
offline skibidibi doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: jamesson praktykant |
Jeżeli macie stare akumulatory z tych elektronarzędzi to pomyślcie nad ich sprzedażą do firmy, która zajmuje się skupowaniem akumulatorów. Od siebie mogę polecić www.schredder.pl Ich siedziba znajduje się w Dąbrowie Górniczej. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: drupsak praktykant |
w firmie w większości mamy urządzenia AEG i to akumulatorowe w przewadze. Kiedys myślałem że ot będzie sprzęt do sporadycznego użytkowania, ale przyznam że częściej teraz na prace do klienta zabieram właśnie akumulatorowe, poręczne, mają niezłą moc i jak ni emam naprawdę jakiejs ekstremalnej roboty to radzą sobie znakomicie |
| |
|
|
| |
Gość: Pawelos praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bialyt praktykant |
|
| |
|
Przekonałeś mnie, zamówiłem kilka rzeczy z AEG na start na narzedzia.pl, tam znalazłem najtaniej, jak na razie wszystko gra. Zabrałem na kilka zleceń i wszystko szło bardzo dobrze, przyznam Ci rację że widać solidny materiał, myślę że długo posłużą i szybko się zwrócą. |
| |
offline Kammar24_pl inżynier
|
To może warto zadbać o zakup elektronarzędzi które będą w stanie pomóc Ci w realizacji różnych prac budowlanych. Jeśli chodzi o narzędzia, elektronarzędzia oraz wyposażenie do warsztatu to zapraszamy również do nas na stronę https://www.kammar24.pl/ gdzie będę mogli Państwo znaleźć produkty od topowych producentów w najlepszych cenach. |
| |
offline tomekbud doświadczony
|
|
| |
Gość: uzoek praktykant |
|
|