elektronarzędzia do firmy

« Powrót do grupy: Trudne tematy

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

22 stycznia 2019, 21:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Firma mi się rozrasta i teraz chcę trochę rozbudować warszat na pierwszy rzut wiertarka z udarem, co polecacie/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 stycznia 2019, 18:35

W mojej firmie zasadniczo używamy lub przechodzimy na 18V AEG i mamy także wiertarki z udarem. Moc dobra i przede wszystkim sprzęt jest wytrzymały, czyli nadaje się do pracy w warsztacie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 stycznia 2019, 10:25

Jeżeli w twojej firmie zajmujecie się obróbką drewna to zajrzyj na stronę www.prochera.com.pl Jest to producent urządzeń stolarskich, które sam wykorzystuję w swoim warsztacie. Na ich produktach można polegać.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2019, 22:11

Ja bym na Twoim miejscu brał coś z AEG, mam sporo sprzętu tej marki i wszystkie działają bezawaryjnie. Wykonanie 5/5, można prawać bez obaw.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2019, 13:08

warto inwestować w urządzenia z silniiem bezsszczotkkowym?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lutego 2019, 15:53

Akurat jeżeli mówimy o narzędziach oraz elektronarzędziach itd. to zapraszamy do poznania się z naszą ofertą https://www.kammar24.pl ponieważ w zakresie narzędzi i akcesoriów przygotowaliśmy naprawdę szeroki wybór, a w razie pytań bądź wątpliwości zawsze możecie liczyć na nasze wsparcie, aby decyzja okazała się jak najbardziej słuszna.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2019, 21:48

warto, jak kupisz takie urządzenie to posłuży Ci jeszcze dłużej, bo one są barziej trwałe. Poza tym przy okazji są lżejsze a to przy pracy z narzędziami istotne. Zdecydowałeś sie już na cos? Myślę że mode BSB18CBL-0 Ci się spodoba

Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2019, 20:53

elektronarzędzia to jedno ale w firmie nie powinno też zabraknąc różnego rodzaju artykułów związanych z BHP. Spory ich wybór znajdziecie w sklepie ACIRO http://aciro.pl/. W ich ofercie znajdują się także różnego rodzaju taśmy, narzędzia przydatne przy pracach związnych z energetyką czy materiały ścierne.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 września 2019, 21:18

Realizacje prac budowlanych oraz remontowych wymagają naprawdę dużej precyzji i dobrej jakości sprzętu, oraz akcesoriów które będą w stanie wytrzymać duże obciążenia podczas obróbki metali. Dlatego zapraszamy do naszego sklepu internetowego https://www.kammar24.pl/ w którym znajdziecie wszystko co potrzebne do przeprowadzania tego typu realizacji, a w razie dodatkowym pytań bądź wątpliwości zawsze możecie liczyć na pomoc naszej obsługi klienta!

Zgłoś | Cytuj | Link

16 września 2019, 21:26

nasza rodzinna firma już trochę istnieje na rynku, od zawsz jakoś AEG nam towarzyszyło i tera też jak czegoś potrzebuję do firmy to w więkzości przypadków wybieram własnie ich sprzęt. Bardzo dbre mają elektronarzezia akumulatorowe, sprawdzone prz tęgich mrozach nie raz, zawsze działają.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia? Liczba postów: 109 Grupa: Trudne tema... Moje dziecko uczy się z korepetytorem ze szkoła matematyki dla dzieci Mathema . Każda lekcja wprowadza moje dziecko w świat nowych odkryć. Korepetytorzy dbają o...
  • Biuro rachunkowe- Gliwice Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Znalezienie wiarygodnego księgowego jest ważne dla skutecznego zarządzania sprawami finansowymi. W Gliwicach jest kilka biur rachunkowych, które są polecane: B...
  • Telewizja internetowa Liczba postów: 164 Grupa: Trudne tema... Lubię oglądać filmy online, ponieważ wybór jest naprawdę interesujący, a do tego można to zrobić bez reklam. Teraz często korzystam ze strony https://cineman.cc...
  • Z jakich firm kurierskich korzystacie? Liczba postów: 61 Grupa: Trudne tema... Urbee pomaga przedsiębiorcom w integracji platform dostawczych, takich jak Uber Eats, czy Bolt Food. To prosty sposób na lepsze zarządzanie zamówieniami, zwięks...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19438 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 361

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >