Jeśli to chodzi o baterię do zlewozmywaka kuchennego to może Bateria FRANKE Sentinel, fajnie wygląda i jest wygodna
Konto usunięte praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Ula_jarosz praktykant |
Bardzo dobrej jakości są baterie Oras. Teraz bardzo łatwo
jest kupić taką baterię ze sporym rabatem. Wystarczy
udać się do odpowiedniego punktu handlowego i zamienić
swoją starą baterię na nową :) Polecam promocję! |
| |
Reklamy Google | |
offline AgregatyElem majster
|
|
| |
offline MORDIMER inżynier
|
Jeżeli ktoś poszukuje przede wszystkim solidnych ale też i ciekawych baterii, to proponuje takie firmy jak Hansgrohe, Oras czy Kludi. Każy znajdzie coś dla siebie i to nie jest jakaś "chińszczyzna". Propozycje armatury:http://megastore.pl/5209,5253,5253,Armatura-lazienk owa-i-kuchenna_Baterie.html |
| |
offline miki818 doświadczony
|
Ja w swoich projektach używam najczęściej baterii takich firm jak Kludi, Hansgrohe, Vado, Tres, ew. Hansa lub Omnires jeśli klientowi kończy się budżet :) http://megalazienki.pl często korzystam z ich pomocy, wysyłam zapytanie co w cenie takiej i takiej mogą polecić, jakie alternatywy i rozwiązania - ciężko ogarnąć taką ilość rozwiązań i modeli jaka jest na rynku a tak fachowcy doradzą mi co i jak a przy okazji odkrywam nowości i ciekawostki na które ciężko natrafić. |
| |
Reklamy Google | |
offline Massi_pl majster
|
|
| |
offline aniechto inżynier
|
Ciekawe baterie i umywalki najlepiej szukać jak dla mnie na stronach producenta bo maja je przedstawione w fajnych aranżacjach a potem konkretnego modelu szukam w sklepach online. |
| |
offline Nawigator-24_pl majster
|
|
| |
offline gwiazda majster
|
Ostatnio remontowałam łazienkę i wybór odpowiednich baterii do łazienki sprawiło mi najwięcej problemu. Nie jest łatwe zdecydować się na odpowiedni kształt, kolor i jeszcze żeby była funkcjonalna i nie psuła się za często. Ja wybrałam z baterie z 5 - letnią gwarancją |
| |
offline gwiazda majster
|
Ostatnio remontowałam łazienkę i wybór odpowiednich baterii do łazienki sprawiło mi najwięcej problemu. Nie jest łatwe zdecydować się na odpowiedni kształt, kolor i jeszcze żeby była funkcjonalna i nie psuła się za często. Ja wybrałam z baterie z 5 - letnią gwarancją |
|