Stron: 17 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Kygo praktykant |
Wiesz co . jest cała masa miejsc w których możesz sobie pooglądać lustra , począwszy od marketów budowlanych a kończąc na na stronach internetowych. Wszyscy tutaj pisza o łazienka plus .pl . Zajrzyj tam , moze akurat też coś będzie . Stamtąd zamawiałam Kabinę prysznicową i co najważniejsze ,ze przyszło to do mnie w stanie nienaruszonym . |
| |
Reklamy Google | |
offline taddi majster
|
Mi się na przykład bardzo podoba wykorzystanie kamienia w łazienkach. Takie łazieneczki są eleganckie, łatwe w utrzymaniu czystości i praktyczne. Zerknijcie sobie na przykładowe realizacje: http://dario-stone.pl/lazienki-4/ |
| |
offline kwieczko fachowiec
|
W większości zgoda, ale z tym utrzymaniem w czystości
łatwym to już byśmy polemizowali, szczególnie w
kontekście zestawienia z klasycznymi płytkami. |
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
Skoro łazienka jest mała,to trzeba też w odpowiedni i
umiejętny sposób ją rozjaśnić,np przez ciekawy kolor
płytek i wyposażenia": kabina prysznicowa czy meble. Poza
tym sam kamień naturalny nie zawsze jest dobrym i
praktycznym rozwiązaniem jako dekoracja ścian w
łazience. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Tabba praktykant |
Ejj kamień w łazience ? może i wyglądać ładnie wygląda . Ale co z tego jak wg mnie i innych tutaj osób jest to po prostu niepraktyczne . Ja jako kobiet głównie zajmuję sie myciem łazienki , od płytek na ścianach przez kabinę prysznicową ,umywalke , pralkę po muszlę. Czasami się zmężem zmieniamy . I powiem szczrrze ,ze jakoś nie wyobrażam sobie czyścic tego kamienia. To tak samo jakbyus sobie pomalowac tą łązienke . takie ranażacje też widziałam ,a lbo z tapetą . Temu też zdecydowanie mówię nie . Co do łazienka plus .pl bo tut ak wszyscy wymieniają . Ja u nich zamawiałam muszlę umywalkę oraz płytki na podłoge . Powiem szczerze ,ze się bałam trochę ,ze to przyjedzie uszkodzone . na szczęście wzytsko dobrze było zapakowane . |
| |
Gość: Natalia Biernacka praktykant |
|
| |
Gość: Merylka praktykant |
|
| |
Gość: Gregoria praktykant |
|
| |
Gość: Stronsz praktykant |
|