firma budowlana Toruń

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

11 kwietnia 2011, 19:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam,

Poszukuję firmy budowlanej do budowy domku jednorodzinnego, pod Toruniem. Byłabym wdzięczna za opinie o istniejących firmach a najlepiej polecenie solidnej ekipy. Opinia inwestora jest dla mnie bezcenna.

Z góry dziękuję.

Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2011, 22:00

514-538-830 zadzwoń pod ten numer, powiedz że numer masz og Łukasza Glanca od posadzek (mój numer 723-338-141), zalewałem posadzki w domu w Toruniu, widzę na co dzień domy i ten był dobrze zrobiony moge ich polecić na pewno będziesz zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 kwietnia 2011, 20:47

Dziękuję, ale coś nie tak z tym numerem telefonu. Odebrała dziewczynka i nie była w stanie wskazać, czy ktoś z jej bliskich buduje domy :-( Macie może jakiś inny kontakt? czas leci ... a mi zależy na wybudowaniu 'czegoś' jeszcze w tym roku ...

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2011, 01:45

Witam,
polecam firmę stobud z Torunia. Dysponują pełnymi uprawnieniami więc nie było jaj z zatrudnianiem fikcyjnych "kierowników budowy" jak to było u znajomych. Pomogli mi w pozwoleniach. Zaskoczony byłem pełnym zaangażowaniem pana inżyniera, kulturą pracowników i ogromną solidnością prowadzonych robót. numer: 509 327 232

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2011, 21:34

514-535-830 przepraszam pomyliłem jedną liczbę:( powołaj się na Łukasza Glanca od posadzek jak by nie pamiętał nazwiska mój numer na pewno ma 723=338-141

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 maja 2011, 17:00

Tym razem numer poprawny ;-) Umówiłam się na omówienie szczegółów. Dziękuję. Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 października 2012, 10:41

zapraszam do kontaktu w sprawie instalacji elektrycznych

Zgłoś | Cytuj | Link

1 kwietnia 2016, 07:04

Ja ostatnio trafiłam na firmę AS Bud z Wrocławia - http://www.asbud-wroclaw.pl/ i chyba zlecę jej budowę domu. Od dawna szukałam firmy godnej zaufania, specjalizującej się w budowie domów. Nie chcę zatrudniać byle kogo bo zależy mi na terminowości i wysokiej jakosci usług.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 kwietnia 2016, 08:09

Nie ten region, ale mimo wszystko zapytajcie - http://kapitanremont.pl/wykonczenia-wnetrz Być może pod większą robotę będą chcieli się przemieścić w inne okolice - o ile faktycznie to będzie duże zlecenie na tygodnie/miesiące, a nie kilka dni. Firma sprawdzona - przeprowadzili nam remont całego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2016, 12:58

Poszukaj także tutaj http://polskiebudowlane.pl/. Masz tam cały katalog firm powiązanych z branżą budowlaną. Są nie tylko firmy budowlane, ale także architekci, firmy dostarczające materiały budowlane, firmy transportowe itp. No generalnie wszystko, co może Ci się przydać podczas budowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Pomoc przy termoodernizacji Liczba postów: 7 Grupa: Firmy budow... Będe wymieniał w dość starym domu ogrzewanie i rozważam pompę ciepła, fotowoltaikę. Słyszałem też o dofinansowaniach. W związku z tym, czy znajdę firmę, która o...
  • Dezynfekcja Dezynsekcja Deratyzacja Liczba postów: 143 Grupa: Firmy budow... Fajny wątek . Naprawdę bardzo dużo się dowiedziałem. ________________________ _______________________ audyt wewnętrzny w jednostkach sektora finansów publicznyc...
  • atrakcje na imprezę Liczba postów: 3 Grupa: Firmy budow... Jeśli planujecie imprezę i szukacie czegoś, co zrobi wrażenie na gościach, to fotobudka będzie strzałem w dziesiątkę! Miałam ją na swoim przyjęciu urodzinowym i...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 370 Grupa: Firmy budow... Często w ogrodach pojawiają się w formie i funkcji altanek czy pomieszczeń rekreacyjnych obiekty kontenerowe - czyli np. pawilony handlowe z płyt warstwowych. N...
  • Szkolenia BHP Liczba postów: 28 Grupa: Firmy budow... W przypadku kiedy zależy Ci na najwyższym bezpieczeństwie swoich pracowników w firmie. To zdecydowanie warto zapoznać się z ofertą firmy Inżynieria BHP https://...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 198

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >