Witam Was! Chciałbym się poradzić w kwestii firmy budowlanej, nie wiem jaką wybrać. Wiecie jak to jest z takimi firmami, mialem już nie raz do czynienia z taką firmą i jak na razie żadna nie okazała się godna polecenia. Poszukuję jakiejś sprawdzonej firmy, kogoś kogo już sprawdziliście i możecie z czystym sumieniem mi polecić. Kolega poleca mi bardzo fajną firmę budowlaną która robiła prace wykończeniowe u niego w domu, i jest bardzo zadowolony. Chciałbym jednak poznać też Wasze zdanie na ten temat ?
offline bibi2 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez bibi2 dnia: 23 maja 2017, 21:06 | |
| |
Reklamy Google | |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: maciej38 praktykant |
Witaj, mogę Ci polecić firmę budowlaną, która budowała nasz dom. Firma jest z Izabelina, działają na terenie województwa mazowieckiego. Budowali u nas pod klucz - od projektu aż po ściany i podłogi. Zamawialiśmy u nich także bramę garażową :) Firma jest naprawdę godna polecenia - solidna i terminowa. Przyznam, że bałem się budowy, znajomi straszyli, że to istny koszmar, ale u nas było zupełnie inaczej, mamy bardzo dobre wrażenia :) |
| |
offline NaturalLogHomes.eu doświadczony
|
|
| |
Gość: Iwona33 praktykant |
Mój dom budowała firma DD Projekt z Krakowa. Jestem bardzo zadowolony. Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Bardzo wspierają podczas całego procesu budowlanego. Do tego z tego ci się orientuję to teraz mają zniżkę nawet 25% właśnie na budowę domu, więc grzechem byłoby nie skorzystać. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: lucyna31 praktykant |
Prowadząc firmę budowlaną warto zadbać o to, aby pracownicy, którzy znajdują się na różnych inwestycjach posiadali odpowiednie zaplecze sanitarne. Nie jest to wcale takie trudne jakby się mogło wydawać. Tutaj http://boxdesign.com.pl/kontenery-sanitarne/< /a> bowiem są dostępne kontenery sanitarne. |
| |
Gość: kass87 praktykant |
Również mogę polecić firmę budowlaną - DMD Budownictwo. Firma z okolic Warszawy, nam w Markach budowali dom pod klucz. Doświadczenie i profesjonalizm w obsłudze widać od razu, nas akurat obsługiwali podczas budowy p. Ola i p. Tadeusz. Właściciel firmy rownież super kontaktowy, też nam w kilku sprawach pomagał. Wrażenie ze współpracy mamy bardzo dobre. |
| |
offline Kotly-Oksana.pl majster
|
|
| |
Gość: maciek38 praktykant |
|
| |
Gość: nina88 praktykant |
My budowaliśmy dom pod Warszawą z firmą Espiro Property, budowa domu jednorodzinnego przebiegła bez żadnych problemów, wszystko szło zgodnie z planem i ustalonym harmonogramem. Panowie to profesjonaliści, gorąco polecam tę firmę :) |
|