folia na stropie pod styropian czy na

« Powrót do grupy: Robimy stropy i podłogi

21 lutego 2010, 15:52

Zgadzam sie: good 0 bad

folię na stropie należy położyć na stropie na to styropian czy najpierw styropian i do góry folię (wylewając posadzke z miksokreta)... sami robiąc posadzke dajemy folie od życzenia klijenta ale doradzamy na styropianie (do góry) ale nie każdy słucha, do góry dajemy folię jako warstwę poślizgową dla jastrychu (posadzki)ale jak jest lepiej bo różnie mówią i chce mieć pewność że robimy właściwie... z góry dziękuje za odpowiedzi...

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 marca 2010, 10:17

Zgadzam sie: good 0 bad

nikt nie umie doradzić???
sam musiałem sie do uczyć i poczytać! dzięki za wyczerpujące odpowiedzi :P he

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• co zrobić z unoszeniem się paneli podłogowych? Liczba postów: 22 Grupa: Robimy stro... Na całe szczęście ja jeszcze nigdy takich sytuacji u siebie nie miałem o jestem zdania, że bardzo ważny jest właśnie wybór odpowiednich paneli podłogowych. U mn...
  • Wymiana podłogi Liczba postów: 5 Grupa: Robimy stro... Najlepiej ułożyć płyty OSB i na to podglad wyrównujący. -- Kris Profesjonalne kabiny ugul
  • Kolor podłogi i ścian Liczba postów: 28 Grupa: Robimy stro... Panele dostępne na stronie https://podlogi.kalisz.pl to produkty o wysokiej trwałości, idealne do pomieszczeń o dużym natężeniu ruchu, takich jak salon, korytar...
  • Podłogi Liczba postów: 236 Grupa: Robimy stro... Estetyka i autentyczność: https://panele-podlogowe.eu Niektóre panele podłogowe imitują naturalne materiały, takie jak drewno czy kamień, zachowując autentyczny...
  • Podłogi drewniane - parkiet, deski... Liczba postów: 376 Grupa: Robimy stro... Osobiście uważam, że drewno naturalne na podłodze to najlepsza rzecz! To rozwiązanie zdrowe, bezpieczne i generalnie rekomendowane rodzinom z małymi dziećmi ;)....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 216

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >