gdzie kupić firany i zasłony

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

12 lipca 2012, 00:15

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej ogółem tekstylia szeroki wybór mozna kupić w magdalena.pl a dokładnie w ich sklepie magdalena24.pl na allegro takze są mają nick bodajże dekoracja_okna chyba
mieszkam w miejscowości gdzie jest ich główna siedziba tam mają mnostwo artykułów nie tylko tekstylia nowoczesne systemy żaluzjowo roletowe takze są a takze ozdoby typu sztuczne kwiaty wazony kuferki itp https://www.facebook.com/pages/magdalenapl/158451724172546 dodaja tez nowości wiec mozna być na bierząca ale firme polecam jak najbardziej ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 września 2012, 09:48

Bardzo fajny wybór firan i zasłon dobrych gatunkowo, można znaleźć w http://sklep.wisan.pl.

Przykłady dekoracji można znaleźć na ich oficjalnej stronie http://wisan.pl

Ten post był edytowany przez zosika dnia: 10 września 2012, 09:49
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 września 2012, 09:50

Jak ja urządzałam swój dom, to kupiłam sobie bardzo ładne zasłonki i firanki w Internetowym sklepie firany.pl Dodatkowo zamówiłam sobie usługę szycia u nich, żeby już nie biegać i nie szukać krawcowej u nas w mieście, bo to z tym to nie jest taka prosta sprawa.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 listopada 2012, 13:32

Ja ze swojej strony mogę polecić kaszmir-firany.pl Już nie raz kupowałam w nim firanki i zasłony i z zakupów byłam bardzo zadowolona. Mają bogaty asortyment, zresztą nie tylko firan i zasłon. Można w tym sklepie kupić ręczniki, rolety, narzuty na łóżko, czy też pościel.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2013, 11:01

W sumie nie jest takie ważne gdzie kupimy firanki tylko co później z nimi zrobimy - jak je zaaranżujemy. Materiał możesz kupić w galtexie - a jesli nie ma tego sklepu w twoim mieście możesz przynajmniej zainspirować się czymś z ich strony na fb http://www.facebook.com/KochamyFirany

powodzenia!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 stycznia 2013, 13:15

ja kupowałam foranki w sklepie na Nawrot, tuż przy Piotrkowskiej. Jest mega duży wybór kolorów. Ale są też piękne tiule haftowane i takie z kamieniami naprawde sliczne! PAnie bardzo pomocne, doradziły mi jaka będzie najładniej wyglądała u mnie w pokoju i wyszło naprawde super

Zgłoś | Cytuj | Link

30 stycznia 2013, 09:42

Cześć,

Polecam allegro właśnie np. http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=12927787 duży wybór dobra jakość i przede wszystkim dobra cena.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2013, 13:35

Oprócz allegro proponuję także szukać w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych,gdzie teraz z okazji styczniowych wyprzedaży można wiele rzeczy kupić naprawdę tanio. sam stosuję taką taktykę i dobrze na tym wychodze.

www.Alarmserwis.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 lutego 2013, 12:36

A ja proponuję kupić Ci firnaki w sklepie internetowym bo jest większy wybór i ceny są niższe :)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lutego 2013, 18:24

Z tego co się orientuje to był już podobny temat na forum,warto poszukać,tam każdy podawał adresy i można sobie poczytać,znaleźć coś dla siebie.

Pozdrawiam www.Massi.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4 5  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19708 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 331

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >