gdzie kupić firany i zasłony

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

5 czerwca 2015, 21:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Monitoring cen spyllo faktycznie sprawdza się podczas poszukiwań czegoś wyjątkowego w sieci, w niższych cenach niż normalnie. Obsługa jest prosta - wystarczy wkleić link produktu, by system natychmiast reagował i informował o zmianie ceny, czy dostępności produktu. Teraz można też śledzić oferty na wakacje :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 12:03

I jak firany oraz pozostałe dodatki,udało się wszystko kupić? Jeżeli tak to pochwal się na forum,cały czas czekamy na Twoją odpowiedź. Zapraszamy także na www.KamilaMeble.pl gdzie znajdziesz meble,krzesła i fotele dekoracyjne do swojego mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2015, 15:55

Kupowanie wszystkich dodatków do mieszkania w jednym miejscu jest na pewno dobrym pomysłem. Można zawsze wytargować jakiś rabat albo zapłacić raz za przesyłkę. W sklepie http://polskiefiranki.pl można zakupić zarówno firanki, jak i zasłony pościele i jeszcze parę innych. Jeden zakup, a może zupełnie zmienić pokój :)

Ten post był edytowany przez Zykfryd dnia: 11 czerwca 2015, 10:45
Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 14:51

Tak jak radzą Przedmówcy- poszukaj w dobrych sklepach internetowych z akcesoriami,dodatkami do domu gdzie wybór masz zdecydowanie największy przy niższych cenach,warto:)

www.Klawe-Meble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 14:17

Dla wszystkich szukających - sama przez długi czas szukałam fajnego sklepu z aranżacjami okiennymi i... mam :D http://www.magdalena24.pl/ kupowałam już 2 razy za każdym razem jestem bardzo zadowolona bo produkty są swietne a ceny w porownaniu do innych sklepow duzo nizsze :D także polecam sprawdzic maja taki wybór ze chyba kazdy coś znajdzie :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2015, 17:58

ja kupuję w necie

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2015, 08:47

Jaj podobnie,z tym że zamiast zasłon,warto zastanowić się nad żaluzjami lub roletami jako dekoracji i elementem,który zapewni nam prywatność. Akurat tym zajmujemy się na co dzień,zobaczcie na www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 20:35

moim zdaniem najlepiej takie rzeczy sobie zamówić na wymiar. Bardzo modne dekoracje okienne na miarę robi firma Secret Art z warszawy http://secretart.com.pl/. Mamy od nich firany i rolety rzymskie. No i poza tym mają bardzo ładne tkaniny. Nie wiem skąd oni je sprowadzają, ale w innych sklepach nie ma takich wzorów.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2016, 15:06

Ja ostatnio zamawiałam firany i zasłony do mojego całego domu Początkowo planowałam kupić je stacjonarnie jednak trochę przeraziły mnie ceny. W sklepach stacjonarnych było o wiele drożej. Do aukcji nie miałam takiego zaufania bo bałam się,ze mi przyślą firany z Chin. Kolezanka w koncu poleciła mi sklep, w którym zamawiała firany dla siebie. Konkretnie firaneo net:
https://firaneo.pl/firany-szyte-na-wymiar

Szyłam tam firankę na wymiar. Jestem zadowolona bo firanka porządnie zrealizowana, ładnie prezentuje się na oknie, wybrałam firanki w tym stylu:

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 5 marca 2017, 11:50
Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 23:28

Ja osobiście kupuję w wisan, bardzo porządne, w zasadzie po kilkuletnim użytkowaniu nie widać zużycia a i ceny są dość przystępne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19396 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 421

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >