gdzie kupić firany i zasłony

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

5 czerwca 2015, 21:19

Zgadzam sie: good 0 bad

Monitoring cen spyllo faktycznie sprawdza się podczas poszukiwań czegoś wyjątkowego w sieci, w niższych cenach niż normalnie. Obsługa jest prosta - wystarczy wkleić link produktu, by system natychmiast reagował i informował o zmianie ceny, czy dostępności produktu. Teraz można też śledzić oferty na wakacje :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 czerwca 2015, 12:03

I jak firany oraz pozostałe dodatki,udało się wszystko kupić? Jeżeli tak to pochwal się na forum,cały czas czekamy na Twoją odpowiedź. Zapraszamy także na www.KamilaMeble.pl gdzie znajdziesz meble,krzesła i fotele dekoracyjne do swojego mieszkania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

9 czerwca 2015, 15:55

Kupowanie wszystkich dodatków do mieszkania w jednym miejscu jest na pewno dobrym pomysłem. Można zawsze wytargować jakiś rabat albo zapłacić raz za przesyłkę. W sklepie http://polskiefiranki.pl można zakupić zarówno firanki, jak i zasłony pościele i jeszcze parę innych. Jeden zakup, a może zupełnie zmienić pokój :)

Ten post był edytowany przez Zykfryd dnia: 11 czerwca 2015, 10:45
Zgłoś | Cytuj | Link

14 lipca 2015, 14:51

Tak jak radzą Przedmówcy- poszukaj w dobrych sklepach internetowych z akcesoriami,dodatkami do domu gdzie wybór masz zdecydowanie największy przy niższych cenach,warto:)

www.Klawe-Meble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

15 września 2015, 14:17

Dla wszystkich szukających - sama przez długi czas szukałam fajnego sklepu z aranżacjami okiennymi i... mam :D http://www.magdalena24.pl/ kupowałam już 2 razy za każdym razem jestem bardzo zadowolona bo produkty są swietne a ceny w porownaniu do innych sklepow duzo nizsze :D także polecam sprawdzic maja taki wybór ze chyba kazdy coś znajdzie :D

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 października 2015, 17:58

ja kupuję w necie

Zgłoś | Cytuj | Link

18 listopada 2015, 08:47

Jaj podobnie,z tym że zamiast zasłon,warto zastanowić się nad żaluzjami lub roletami jako dekoracji i elementem,który zapewni nam prywatność. Akurat tym zajmujemy się na co dzień,zobaczcie na www.Vitre.net.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 kwietnia 2016, 20:35

moim zdaniem najlepiej takie rzeczy sobie zamówić na wymiar. Bardzo modne dekoracje okienne na miarę robi firma Secret Art z warszawy http://secretart.com.pl/. Mamy od nich firany i rolety rzymskie. No i poza tym mają bardzo ładne tkaniny. Nie wiem skąd oni je sprowadzają, ale w innych sklepach nie ma takich wzorów.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2016, 15:06

Ja ostatnio zamawiałam firany i zasłony do mojego całego domu Początkowo planowałam kupić je stacjonarnie jednak trochę przeraziły mnie ceny. W sklepach stacjonarnych było o wiele drożej. Do aukcji nie miałam takiego zaufania bo bałam się,ze mi przyślą firany z Chin. Kolezanka w koncu poleciła mi sklep, w którym zamawiała firany dla siebie. Konkretnie firaneo net:
https://firaneo.pl/firany-szyte-na-wymiar

Szyłam tam firankę na wymiar. Jestem zadowolona bo firanka porządnie zrealizowana, ładnie prezentuje się na oknie, wybrałam firanki w tym stylu:

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 5 marca 2017, 11:50
Zgłoś | Cytuj | Link

10 maja 2016, 23:28

Ja osobiście kupuję w wisan, bardzo porządne, w zasadzie po kilkuletnim użytkowaniu nie widać zużycia a i ceny są dość przystępne.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Okna do domu Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Zgadzam się z przedmówcami, że wybór odpowiednich okien i drzwi to kluczowy element przy budowie lub remoncie domu. Osobiście polecam firmę Adwil - https://adwi...
  • sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19592 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 171

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >