Gość: olka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline frycu28 praktykant
|
W łodzi to niestety nie wiem, ale w mojej okolicy to jest jedna fajna firma Hata-Plus. Mają nie tylko fontannę, ale i fajną kostkę brukową i płyty tarasowe. Jednak rzeczy do ogrodu też są i to w dużych ilościach. Ogólnie firma świetna i robota profesjonalna. Pozdrawiam. |
| |
Reklamy Google | |
Gość praktykant |
Ej frycu słyszałam o tej firmie. Jak szukasz fontanny do ogrodu to śmiało wchodź na stronę www.hata-plus.pl, bo oni tam mają na pewno. Mi robili skalniaczek. Ale zastanawiam się też czy kostka brukowasię u mnie sprawdzi. Ale jeśli będę robić to tylko u nich |
| |
Gość praktykant |
tu się zgodzę, że w hacie moją takie fontanny i z tego co wiem to dowożą je do klienta. Tak, że śmiało możesz się do nich zwrócić. może zdecydujesz na coś jeszcze jakieś płyty albo kamienie bo rozumiem, ze fontanna ma być w oczku wodnym. więc ono też musi jakoś wyglądać. |
| |
Gość praktykant |
Ja jestem z Warszawy więc nie wiem kto tam u was w łodzi się zajmuje ale pod Warszawą to mogłabym kogoś polecić. Znajomemu z pracy kładli kostkę brukową czy jakieś kamienie koło tarasu. Ale bardzo ich sobie chwali. |
| |
Reklamy Google | |
offline widar fachowiec
|
|
| |
offline Senpo doświadczony
|
|
| |
Gość: mimma praktykant |
Ohhh jak ja marzyłam o fontannie ogrodowej!! Takiej dużej, w samym centrum, najlepiej kamiennej z jakąś rzeźbą... Ogród projektowała mi jednak firma i tylko im zawdzieczam to, ze sie w koncu na nia nie zdecydowalam, nei wiem co mi strzeliło... nie sądziłam, że podłączenie może być tak problematycznie i jakoś też nie liczyłam się z kosztami wody... Czasem warto zainwestować w usługi ogrodnicze na konkretnym poziomie, bo tak to człowiek by się tylko zbłaźnił |
| |
Gość: sakso88 praktykant |
poszukaj w sklepach, centrach ogrodniczych. Tam na pewno mają fontanny. Jak już kupisz to skontaktuj się z firmą http://www.phu-adviser.pl/. Oni zajmują się podłączaniem wody do fontanny i ogólnie instalacja fontann i innych cieków wodnych, takich jak oczka wodne, zraszacze i tym podobne urządzenia. |
| |
Gość: krad praktykant |
|
|
gdzie kuić małą fontanne do ogrodu
«
Powrót do grupy: Meble i dodatki w ogrodzie
Ostatnio na forum
- Jaki regał do garażu? Liczba postów: 319 Grupa: Meble i dod... jeśli chodzi o solidne regały do garażu, to warto rozważyć opcję z płyt MPB. sam zrobiłem taki regał i świetnie się sprawdza – jest wytrzymały, bez problemu zno...
- jakie meble Liczba postów: 182 Grupa: Meble i dod... Kratka wypełniająca front meblowy to znakomite rozwiązanie dla tych, którzy chcą wprowadzić do swojego wnętrza odrobinę stylu i funkcjonalności. Wykonana z soli...
- Oświetlenie ogrodu - lampiony Liczba postów: 8 Grupa: Meble i dod... Lampy ogrodowe LED to doskonały sposób na stworzenie przytulnej atmosfery w Twoim ogrodzie. Oferują one energooszczędne rozwiązania, które nie tylko redukują ko...
- Dobry moment na meble ogrodowe? Liczba postów: 197 Grupa: Meble i dod... Masz już dość mebli ogrodowych niszczonych przez deszcz czy promienie słoneczne? Odkryj szeroką ofertę pokrowców na meble ogrodowe w różnych rozmiarach, które z...
- Leżaki czy leżaki? Liczba postów: 16 Grupa: Meble i dod... No to w takim razie jeżeli rozglądacie się za wyborem stylowych i jednocześnie dobrze wykonanych leżaków ogrodowych to koniecznie sprawdź Di Volio https://tiny....