Gość: makaaaaaa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kropka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline aurora majster
|
Jak chcecie kupić fajne zasłony to polecam sklep dekoria.pl. Mają tam dość duży wybór tekstyliów, mi najbardziej spodobały się firanko-zasłony sznurkowe z koralikami. Są bardzo eleganckie i bardzo ładnie wyglądają na oknie. Mogą funkcjonować zarówno jako firanki, ale także jako zasłony. |
| |
Gość: monisia praktykant |
|
| |
offline white majster
|
Jeśli chodzi o zasłonki i firanki to tak jak moja przedmówczyni znam i mogę polecić sklep dekoria.pl. Tam jest naprawdę bardzo duży wybór i przystępne ceny. Jeśli jesteś ciekawa oferty możesz zamówić u nich najnowszy katalog i zobaczysz, które firanki, zasłonki i aranżacje najbardziej będą ci odpowiadać;) |
| |
Reklamy Google | |
offline merdog555 praktykant
|
Proponuje troche zmienic taktyke, otóż w dzisiejszej dobie Internetu mozna robic zakupy bez wychodzenia z domu zatem po za tradycyjnymi sklepami osobiscie proponuje pierw rozejrzec się na sieci, polecam sklep http://www.kaszmir-firany.pl/ |
| |
offline bud fachowiec
|
|
| |
offline domo-torka praktykant
|
Jestem świeżo po remoncie domku i powiem szczerze iż długo szukałam u siebie na miejscu jakiś ciekawych zasłon i ... oczywiście nie znalazłam. Największy wybór ciekawych wzorów można znaleźć w internecie. Ja także skusiłam się na ofertę sklepu http://www.dekoria.pl/ tylko zamiast zasłon skusiłam się na rolety rzymskie. |
| |
offline KasiaW doświadczony
|
|
| |
offline sangria praktykant
|
|
|
gdzie kupić firany i zasłony
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)