gdzie kupić firany i zasłony

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

13 lutego 2019, 10:13

Zgadzam sie: good 0 bad

No wlaśnie sama ostatnio byłam w Ikea. W sklepie kupuję meble łazienkowe, bo najbardziej mi sie podobały. Zastanawiałam się jednak nad kupieniem akcesoriów i przeglądałam sobie firany i zasłony. Wydaje mi się, ze jakosć nie jest zgodna z ceną i że w innych sklepach możńa kupic sobie w niższej cenie o wiele lepsze jakościowo produkty.....

Tak więc zdecydowałam sie na zamówienie sobie firan i zasłon w sklepie Firanio
dobre promocje
szybka dostawa
i możliwość uszycia firany na wymiar

O wiele taniej niż w sklepie Ikea.

Ten post był edytowany przez Isiek dnia: 4 marca 2019, 13:14
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2019, 08:18

Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy www.firany-marzen.pl Oni mają szeroki wybór zasłon, firan i innych ozdób okiennych w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 października 2019, 01:37

Jak chodzi o firany w Olsztynie, to możesz zobaczyć Salon Firany Olsztyn. Duży wybór, nie najgorsze ceny i miła obsługa.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2019, 21:21

Szczerze mówiąc trudny wybór ;) My w sypialni mamy rolety, natomiast w salonie zdecydowaliśmy się jednak na firany i w https://strefa-firan.pl/16-firany-do-salonu znaleźliśmy Atena lambrekin które też w przypadku dużych okien dobrze się prezentują ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 października 2019, 08:19

Ja zamówiłem bardzo ładne firany w kwiaty ze sklepu www.art-zaslony.pl . Są wykonane z wysokiej jakości poliestru. Po wielu praniach nadal wyglądają jak nowe.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2019, 08:31

Jeżeli mieszkacie w okolicach Szczecina i rozglądacie się za porządnymi firanami i ozdobami okiennymi to polecam wam zapoznać się z ofertą firmy http://firany-marzen.pl/ Tam na pewno znajdziecie coś pasującego do waszego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 stycznia 2020, 09:31

Dziewczyny polecam wam stronę internetową https://nietylkofiranki.pl/ sprzedają tam firany, zasłony i inne dodatki do wystroju wnętrz. Jeżeli chcesz kupić modne fasony o szerokiej kolorystyce przy czym nie płacąc za to fortuny - to jest sklep dla was :P !!!

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2020, 10:23

Też ostatnio rozglądałem się za odpowiednimi zasłonami i firanami do domu. Ostatecznie zdecydowałem się na ofertę firmy https://homello.pl/pl/ i mogę ich polecić również wam. Tam znajdziecie spory wybór różnego rodzaju tekstyliów dekoracyjnych do domów. Mają całkiem niezłe ceny, więc warto przyjrzeć się ich ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2020, 16:15

Osobiście uwielbiamy firany od producenta POLONTEX z Częstochowy, kupiliśmy do nich firany i do domu i do pracy i wszystkie są super jakości, bardzo dobrze się układają, po praniu nic złego się z nimi nie dzieje, zdecydowanie warto kupować u nich. Teraz mają jeszcze specjalną wyprzedaż, więc tym bardziej polecam zrobić u nich zakupy https://polontex.com.pl/pl/wielka-wyprzedaz.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2020, 12:34

Moja żona kupiła takie zasłony, które nie mieszczą się w żaden sposób w prace wiec trzeba oddawać je do pralni. Dobrze, że mamy pod nosem pralnie www.pralnia-elbo.pl, która nam te zasłony upierze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  8 9 10 11 12  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19705 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 272

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >