gdzie kupić firany i zasłony

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

20 czerwca 2013, 16:02

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja myslę, że dobrze jest poszukac sobie gdzies w necie wzorów - np fajna galerie ma galtex i potem iśc do sklepu i popatrzeć czy to jest to, no bo ciężko tak sobie od ręki kupic tzn mi bo wolę porownać rozne

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2013, 13:23

Bardzo ciekawa oferta firan, pościeli, ręczników oraz wszelkich dekoracji dla domu znajdziecie na www.domoweinspiracje.com.pl Sklep ma swoją siedzibę w
Tomaszowie Lubelskim. Dodatkowo ciekawa i oryginalna porcelana - idealna dla siebie lub na prezent. Polecam!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 września 2013, 12:43

Ja także jestem zdania,że zdecydowanie najszybciej i zarazem najtaniej firanki oraz pozostałe dodatki do naszego mieszkania,kupimy w dobrych i godnych zaufania sklepach internetowych.

www.Meble-Wojak.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

17 października 2013, 18:05

Online można faktycznie wyczaić fajne firanki i zasłonki w korzystnych cenach. Ja trafiłam ostatnio na stronę http://www.wystroj-okien.pl/ - mają duży wybór rolet, jakby ktoś szukał to warto sobie zerknąć.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 kwietnia 2014, 13:14

a może zobaczcie na stronie www.firankihurt.pl, całkiem ciekawy wybór

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2014, 08:59

Jeśli chodzi o firanki ze strony http://www.firankihurt.pl to mają fajne ceny, zastanawiam się tylko, czy nie trzeba kupować w dużych ilościach, skoro to hurtownia. Ktoś coś wie na ten temat?

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2014, 11:40

Ja zamawiam firanki przez Internet. Dokładnie wiem, jakie wymiary wchodzą w grę i jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się kupić za długich bądź za krótkich firan. Zakupy online są baaardzo wygodne:)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2014, 21:30

A jakie firany najbardziej Wam się podobają? Teraz coraz więcej osób całkowicie rezygnuje z zasłony. Zupełnie tego nie rozumiem, bo według mnie, z ich pomocą można wprowadzić do mieszkania taki specyficzny klimat:) Sama mam w salonie bardzo długie zasłony w kolorze ciemnej zieleni, które sprawdzają się znakomicie.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 kwietnia 2014, 11:52

Zasłony wyszły już z mody,jeżeli mowa o firankach to raczej te krótsze plus do tego rolety lub żaluzje,wtedy mamy połączenie nowoczesności z klasyką.

www.Weldsystem.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

5 maja 2014, 23:53

Po co chodzić po mieście i szukac sklepu, skoro można zamówić firany bądź zasłony przez Internet:) W sieci można znaleźć wszystko, do wyboru do koloru. Niezależnie od wysokości firan, na pewno każdy znajdzie coś dla siebie. Mnie najbardziej podobają się stosunkowo krótkie firanki z licznymi kolorowymi wstawkami.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 170

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >