gdzie kupić firany i zasłony

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

22 maja 2009, 15:11

Zgadzam sie: good 0 bad

hej, gdzie najlepiej w Łodzi kupić firanki i zasłony. w jakim sklepie proponujecie?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2009, 13:21

gdzie w Łodzi to nie wiem dokładnie, ale proponuję zajrzeć na allegro tam znajdziesz baaardzo duży wybór zarówno zasłon jak i firanek.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 stycznia 2010, 11:57

Jak chcecie kupić fajne zasłony to polecam sklep dekoria.pl. Mają tam dość duży wybór tekstyliów, mi najbardziej spodobały się firanko-zasłony sznurkowe z koralikami. Są bardzo eleganckie i bardzo ładnie wyglądają na oknie. Mogą funkcjonować zarówno jako firanki, ale także jako zasłony.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 stycznia 2010, 17:45

Ja polecam salon dekoracji Dekor serwis, fajny sklep i duży wybór firan i zasłon. Mnie szczególnie podobały się te z kolekcji Viline. Obsługa jest również bardzo miła i pomocna:)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 lutego 2010, 15:53

Jeśli chodzi o zasłonki i firanki to tak jak moja przedmówczyni znam i mogę polecić sklep dekoria.pl. Tam jest naprawdę bardzo duży wybór i przystępne ceny. Jeśli jesteś ciekawa oferty możesz zamówić u nich najnowszy katalog i zobaczysz, które firanki, zasłonki i aranżacje najbardziej będą ci odpowiadać;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 czerwca 2010, 14:13

Proponuje troche zmienic taktyke, otóż w dzisiejszej dobie Internetu mozna robic zakupy bez wychodzenia z domu zatem po za tradycyjnymi sklepami osobiscie proponuje pierw rozejrzec się na sieci, polecam sklep http://www.kaszmir-firany.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2010, 14:13

Jak idę do Leroy Merlin po jakieś zakupy, to moja kobieta buszuje po dziale dekoracji i prawie zawsze wykopie jakieś ładne firanki i zasłonki. Na początku nie chciała ze mną jeździć a teraz ciężko ja wyciągnąć z tego sklepu. Zajrzyj tam

Zgłoś | Cytuj | Link

10 stycznia 2011, 14:51

Jestem świeżo po remoncie domku i powiem szczerze iż długo szukałam u siebie na miejscu jakiś ciekawych zasłon i ... oczywiście nie znalazłam. Największy wybór ciekawych wzorów można znaleźć w internecie. Ja także skusiłam się na ofertę sklepu http://www.dekoria.pl/ tylko zamiast zasłon skusiłam się na rolety rzymskie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 stycznia 2011, 13:57

Użytkownik bud napisał:
Jak idę do Leroy Merlin po jakieś zakupy, to moja kobieta buszuje po
dziale dekoracji i prawie zawsze wykopie jakieś ładne firanki i
zasłonki. Na początku nie chciała ze mną jeździć a teraz
ciężko ja wyciągnąć z tego sklepu. Zajrzyj tam

Ja wszystkie moje firany/zasłony kupiłam w leroy merlin, maja bardzo duży wybór, najładniejsze jakie kupiłam są fioletowe z przezroczystymi elementami w kształcie ptaszków, gałązek i listków - takie wiosenne :)Podoba mi się także to, że mają duży wybór gotowych produktów i jeszcze większy materiałów, no i często można dopasować jeszcze poduszki/poszewki.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2011, 14:38

firany, posciel czy poduszki to te rzeczy ktore ze spokojem mozna kupic na necie, bez ogladania live w sklepie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• sprzątanie po remontach Liczba postów: 11 Grupa: Wykańczamy... Każdy ogrodnik wie, jak ważne jest odpowiednie nawożenie roślin. Jeśli szukasz sprawdzonych i skutecznych produktów, warto sprawdzić nawozy Florovit dostępne w....
  • klimatyzacja w sklepie Liczba postów: 59 Grupa: Wykańczamy... Szukając klimatyzatora do mieszkania, warto zwrócić uwagę na urządzenia od Aiwa. Mają one bardzo cichą pracę, co jest istotne zwłaszcza w sypialniach i biurach....
  • Okna do domu Liczba postów: 57 Grupa: Wykańczamy... Salon mamy od południowego zachodu. Uwielbiam to, że nawet zimą mamy w nim światło, że nie musimy, w przeciwieństwie do sąsiadów naprzeciwko, zapalać światła o....
  • Szafki szkolne Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... Idealne meble do szatni sportowych, klubów fitness i siłowni znajdziecie na stronie szafki basenowe Na tej stronie znajdziecie wiele modeli szafek, które można....
  • Wykończenie domu Liczba postów: 19 Grupa: Wykańczamy... Marzysz o własnym domu, który jest nie tylko piękny, ale także przyjazny dla środowiska? Nasze ekologiczne domy szkieletowe Futurum to doskonały wybór dla osób,...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19589 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 133

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >