gdzie znaleźć ciekawe pomysły na aranżacje salonu

« Powrót do grupy: Porady i opinie

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

2 października 2015, 21:13

Zgadzam sie: good 0 bad

Targi, spotkanie z projektantami, dni otwarte. Już w najbliższy weekend Targi Dzielnicowe na Hali Koło w Warszawie! Projektantów wnętrz znajdziemy na stoisku nr 5.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 października 2015, 13:06

Takich pomysłów na aranżację salonu może być naprawdę wiele,a ja zawsze poszukuje inspiracji chociażby na ciekawych forach internetowych związanych z dekoracją,urządzaniem wnętrz takich jak właśnie to:)

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 października 2015, 21:06

Poszukajcie inspiracji na dobrych stronach wnętrzarskich, gazetach, na forach bardzo fajne oryginalne rzeczy można spotkać.

https://www.facebook.com/decoroom.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

31 października 2015, 20:55

Dobrych architektów jest teraz na prawdę sporo, ale zalezy w czym bardziej się specjalizuje. Dlatego dobrze jest najpierw spojrzeć na to z boku

Zgłoś | Cytuj | Link

2 listopada 2015, 04:44

Dużo fajnych inspiracji można znaleźć w internecie. Ja zainspirowałam się jednym zdjeciem, pamiętam. Od tamtej pory byłam zdecydowana na to, że w moim salonie na pewno będą meble tapicerowane, bo idealnie komponują się w nowoczesnych wnętrzach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 listopada 2015, 05:19

Internet to doskonała kopalnia inspiracji! Ja zakochałem się w minimalizmie i funkcjonalności, jaki reprezentuje styl skandynawski na przykłąd. Podobają mi się bardzo meble drewniane , w naturalnych kolorach. Do tego jeszcze jakieś dodatki kolorowe, które stworzą klimat i idealny salon gotowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 listopada 2015, 14:05

Na stronach sklepów internetowych także znajdziesz aranżację mieszkań i konkretnych pokoi,więc możesz poszukać. Zacznij od www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

23 listopada 2015, 09:18

Może sklepy oraz fora internetowe? To w wielu przypadkach naprawdę bogate źródło informacji,inspiracji z którego grzechem byłoby nie skorzystać:)

www.BellaStoria.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

29 listopada 2015, 13:05

Hmm a może zamiast szukać "czyjegoś" pokoju, to poproś projektantów wnętrz aby Ci coś zaprojektowali. Ja nie miałam sama zupełnie żadnych pomysłów na moje mieszkanie. Zwróciłam się o pomoc do projektantów z 3dhomestudio.pl i powiem ze teraz moje mieszkanie jest jak z bajki. Tak jak chciałam , tak jak bym sama to sobie wyśniła. Bardzo profesjonalnie zaprojektowane.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2015, 11:07

A zaglądaliście na www.KamilaMeble.pl ? Bo jeżeli nie to tym bardziej jest idealny ku temu czas,a dokładnie Mikołajek i świąt,gdzie można upolować rabaty,niższe ceny na wybrane meble:)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 7 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19414 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >