Witam, szukam ogrodzenia na działkę. Przeglądałem oferty w dużych sklepach ale jakoś nic nie przypadło mi do gustu. Macie może jakieś stronki, które możecie polecić? Tak żebym sobie przejrzał i może coś wreszcie wybiorę. Nie wiem czy betafence już ma swoją stronkę? Będę wdzięczny za rady!
Gość: Romek Wawa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: flora praktykant |
Nie wiem czy dobrze zrozumiałam ale czy ty chcesz robić ogrodzenie z siatki?? :| Może lepiej zastanów się nad czymś innym bo siatka jest materiałem pozbawionym walorów estetycznych także nie dziw się że nic nie przypadło ci do gustu. Albo mam jeszcze lepszy pomysł - siatkę oczywiście kup (nawet jakąś z najtańszych) ale koniecznie obłóż ją matą ogrodzeniową. Proponuję wiklinową, bambusową albo z wrzosu ekologicznego. Sklepów z takimi matami masz mnóstwo. Zapewniam że będzie to wyglądać rewelacyjnie :)) |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Romek Wawa praktykant |
|
| |
offline bud fachowiec
|
No właśnie dlaczego akurat siatka? Będzie wyglądać tandetnie a masz naprawdę ogromny wybór paneli ogrodzeniowych, są estetyczne i wcale nie muszą być drogie. |
| |
offline BudKa doświadczony
|
najlepiej dodaj po prostu zlecenie budowlane. sami Cię znajdą i będziesz mógł przebierać wybierac i w ogóle ;):) |
| |
Reklamy Google |