offline ![]() kubam4 inżynier
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() KasiaW doświadczony
![]() |
u mnie w kuchni gładź kładł znajomy, który fachowcem nie jest, ale też nie był to jego debiut. farbę zdjął mechanicznie (chociaż wiem, że istnieją jakieś specyfiki ściągające farbę, poszukaj w necie, bodajże leroy ma cos takiego w sprzedazy),a potem nałożył emulsję gruntującą i gładź cekol c-45. trochę się przy tym namęczył i sporo docierał, ale efekt mnie zadowolił ;) tylko mówił, że trzeba bardzo dokładnie i równo nakładac gładź, żeby tego szlifowania było jak najmniej. |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() fiorina majster
![]() |
|
| |
![]() |
na takiej informacji właśnie mi zależało. A nie wiecie przypadkiem czy lepiej najpierw zrobić gładź i pomalować czy położyć płytki na podłodze? z jednej strony nie chciałbym zabrudzić sobie ściany klejem do płytek, a z drugiej płytek farbą. Nie wiem od czego zacząć. |
| |
offline ![]() Benek75 doświadczony
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() |
|
| |
offline ![]() Gocha kierownik
![]() ![]() |
spokojnie, mój mąż wyprawił mnie na cały dzień z domu
i sam w spokoju położył płytki, sporo czasu mu to
zajęło, ale miał satysfakcję, że zrobił to sam:) Tobie
też jej życzę! |
|
gładź w kuchni
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- Wyposażenie do biura - meble metalowe i artykuły Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Na co zwracaliście największą uwagę podczas wyboru wyposażenia do Waszego biura? Sprawdźcie sobie stronę, na której znajdziecie ofertę sklepu Mebiuro z najrózni...
- umywalka z marmuru Liczba postów: 8 Grupa: Wykańczamy... Szukałem miejsca, które oferuje ciekawe promocje i bonusy, bo lubię sprawdzać nowe rzeczy. Tak trafiłem na kliknij tutaj i nie zawiodłem się. Strona ma naprawdę...
- Ile kosztuje monitoring? Liczba postów: 4200 Grupa: Wykańczamy... Na stronie https://ivel.pl/k156,systemy-alarmowe-sy gnalizatory-zewnetrzne.html znajdziecie ofertę firmy IVEL, która jest dostawcą systemów zabezpieczeń i elektr...
- Sklep internetowy Liczba postów: 243 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
- Magazyn Liczba postów: 873 Grupa: Wykańczamy... Od siebie bym dodała, że jeśli chodzi o przechowywanie towarów w magazynach, to warto zainwestować w produkty ochronne, takie jak katowniki tekturowe. Świetne i...