witam . w chwili obecnej jestem w trakcie remontu . Mam juz dość stare i brzydkie gniazdka , niektóre gdzieś tam się zachlapały podczas malowania . Dodam ,ze włączniki również przydałoby sie wymienic i moje pytanie . Czy jesteście mi coś w stanie polecić ? szukam gniazdek , które mają ciekawe wzornictwo , sa łatwe w montażu . A właściwie producenta . Słyszałam /czytałam ,ze ospel ma dość dobre te typu rzeczy , ,ze ma również właczniki nierdzewnej . Posiada ktoś osprzęt elektryczny z tej firmy ? pozdrawiam
offline basiulka55 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline AlluxLed.pl inżynier
|
W zasadzie sam wybór gniazdek masz bardzo szeroki,wystarczy poszukać na stronach sklepów internetowych gdzie bez problemu coś znajdziesz,dodatkowo z naszej strony chętnie pomożemy podczas doboru odpowiedniej świetlówek led i nie tylko,właśnie w tym się specjalizujemy:) |
| |
Reklamy Google | |
offline Paweł1985 kierownik
|
Jesli chodzi o ciekawe wzornictwo, to moge polecic produkty firmy Ospel. Znajdziesz je np tutaj: http://elektrycznie.pl/grupa/ospel/. Maja naprawde wiele ciekawych linii wzorow. |
| |
offline Intersell.pl majster
|
|
| |
offline basiulka55 doświadczony
|
je po takim czasie , pisze tutaj iż znalazłam gniazdka które chciałam oraz włączniki , kupiliśmy z mężem ospela i powiem szczerze ,ze dobrze sie sprawują , tzn nie odskakuja , mam z kolekcji sonata nowe srebro z miedzią Cu+;) czyli tą miedzią przeciwdrobnoustrojową. |
| |
Reklamy Google | |
offline Lukki kierownik
|
|
| |
offline eduardo doświadczony
|
|
| |
Gość: Krystyna12 praktykant |
Ja osobiście wybrałabym internet jeżeli chodzi o kupno gniazdek z ciekawym wzornictwem . Mówcie coc chcecie ale jak dla mnie to najlepszy jest ospel . Bo nie dośc ,ze ma własnie bogate wzornictwo w swojej kolekcji to w dodatku te gniazdka sa mocne . Inne lubia ,ze tak powiem odstawać od ściany a te przynajmniej dobrze się trzymaja przy ścianie. Poza tym ospel ma nawet kolekcje z miedzią przeciwdrobnoustrojową . Dobra opcja dla takich miejsc jak przedszkole czy przychodnie zdrowotne |
| |
offline AlluxLed.pl inżynier
|
Pamiętaj również o tym, że samo wzronictwo gnaizdek czy
właczników to jedna sprawa, natomiast powinny być one
przede wszystim solidne i wytrzymałe przez lata, tak aby
nigdy Cię nie zawiodły i właśnie tym warto sugerować
się podczas ich zakupu, czyli jakością. |
| |
offline Aniela9 praktykant
|
|