gres na dach

« Powrót do grupy: Robimy dach

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

29 września 2015, 20:42

Zgadzam sie: good 0 bad

Eh, no nic czyli gres na dachu to po prostu niepotrzebne udziwnienie? Odnośnie promocji w braasie to już dawno nie ma tej, ale mam nadzieję, że jakąś podobną akcję znowu będą robić, to może się skuszę na coś.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 listopada 2015, 18:31

Dla mnie również jest to pokrycie bardziej tymczasowe, bo i tak będziemy musieli je wymienić w końcu. Dlatego dachówka w stosunku ceny do jakości jest najkorzystniejszym pokryciem dachowym. Szczególnie widać to, gdy Braas organizuje obniżki cenowe nawet po 15%, a wiec warto ich sledzić :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 grudnia 2015, 15:34

Mi udało się właśnie z ostatniem obnżki skorzystać. Braas stworzył na prawdę super warunki do zmiany, więc żal według mnie z promocji nie skorzystać. Szczególnie, że 15% przy takiej inwestycji to na prawdę duża kwota :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 marca 2017, 18:34

No i takie promocje to ja właśnie lubię. Zaoszczędzić można wiele a na jakości nie tracimy w ogóle.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2017, 12:29

Ważnym ogniwem są dachówki, dlatego skłaniał bym się przy dachówce greckiej z firmy braas. Kolor dachówki pasuje do każdego domu, utrzymaniowo jest bardzo dobra,dzięki czemu oszczędzam czas na pielęgnację dachówki.Dachówka nie jest narażona na pękanie a z biegiem lat się utwardza dzięki czemu możemy cieszyć się bezpieczeństwem i nie martwić się o spadające dachówki.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2017, 21:55

MOim zdaniem nie jest to do końca opłacalne rozwiązanie szczególnie, że teraz trwa Rozkręcona Promocja od dachówek cementowych

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2017, 11:50

Pytanie czy jesteśmy zdani tylko na dachówkę w kwestii pokrycia dachu? Moim zdaniem absolutnie nie, są także inne alternatywy jak płytki łupkowe, oryginalne i bardzo trwałe, pod każdym względem przewyższają zwykła blachę.

www.CentrumLupka.eu

Zgłoś | Cytuj | Link

28 marca 2018, 16:57

Oczywiście, że nie, jednak coraz więcej osób decyduje się na dachówkę ze względu na bezpieczeństwo, piękny wygląd i trwałość na długie lata (szacowana to nawet 100 lat). Do tego w Braas każda dachówka jest zabezpieczona przed porastaniem oraz barwiona w masie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 czerwca 2018, 01:19

Blachodachówka też może wejść w grę, aczkolwiek musi być od sprawdzonego producenta z ugruntowaną pozycją na rynku, aby później nie było problemów z gwarancjami. Dlatego jak już można zajrzeć do oferty Braas, gdzie teraz można znaleźć również takie materiały na pokrycie dachu :)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2018, 12:56

Zgadzam się z @Tomek111 ale jak już ma być to blachodachówka to warto postawić na porządnego producenta oraz wykonawcę, który moim zdaniem będzie w stanie poradzić sobie z realizacją na odpowiednim poziomie, dlatego osobiście w pełni jestem za Braas i przy tym zostanę, tak samo jak przy ich dekarzach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
  • Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
  • Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
  • Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
  • Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 342

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >