offline ottenjeden fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Dla mnie również jest to pokrycie bardziej tymczasowe, bo i tak będziemy musieli je wymienić w końcu. Dlatego dachówka w stosunku ceny do jakości jest najkorzystniejszym pokryciem dachowym. Szczególnie widać to, gdy Braas organizuje obniżki cenowe nawet po 15%, a wiec warto ich sledzić :) |
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
|
| |
offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ważnym ogniwem są dachówki, dlatego skłaniał bym się przy dachówce greckiej z firmy braas. Kolor dachówki pasuje do każdego domu, utrzymaniowo jest bardzo dobra,dzięki czemu oszczędzam czas na pielęgnację dachówki.Dachówka nie jest narażona na pękanie a z biegiem lat się utwardza dzięki czemu możemy cieszyć się bezpieczeństwem i nie martwić się o spadające dachówki. |
| |
Reklamy Google | |
|
|
| |
offline CentrumLupka.eu majster
|
|
| |
|
|
| |
|
Blachodachówka też może wejść w grę, aczkolwiek musi być od sprawdzonego producenta z ugruntowaną pozycją na rynku, aby później nie było problemów z gwarancjami. Dlatego jak już można zajrzeć do oferty Braas, gdzie teraz można znaleźć również takie materiały na pokrycie dachu :) |
| |
|
Zgadzam się z @Tomek111 ale jak już ma być to blachodachówka to warto postawić na porządnego producenta oraz wykonawcę, który moim zdaniem będzie w stanie poradzić sobie z realizacją na odpowiednim poziomie, dlatego osobiście w pełni jestem za Braas i przy tym zostanę, tak samo jak przy ich dekarzach. |
|
gres na dach
«
Powrót do grupy: Robimy dach
Ostatnio na forum
- Dach cieknie przy komimie, Czym uszczelnić? Liczba postów: 11 Grupa: Robimy dach Poradźcie proszę, czym można uszczelnić dach z blachy trapezowej bo zaczął cieknąć w okolicach kominów. Jak to można załatać? Silikonem (ale czy kwas octowy zaw...
- Dach plaski - wady Liczba postów: 37 Grupa: Robimy dach A jaki Tobie się podoba? Nie myśl, co chce projektować architekt, tylko co ty chcesz mieć. Ja przez 5 lat marzyłam o plaskim dachu, ale gdy już zaczęłam konkret...
- Z czego dach? Liczba postów: 283 Grupa: Robimy dach Zastanawiasz się, jak dbać o dach? Odwiedź https://poradnikbudowlany.eu/dlaczego-re gularne-czyszczenie-dachu-jest-kluczowe- do-utrzymania-trwalosci-pokrycia i do...
- Jaki dach jest najtrwalszy? Liczba postów: 306 Grupa: Robimy dach Jak dla mnie ciężko stwierdzić, każdy typ dachu ma swoje zalety i wady, a trwałość tak naprawdę zależeć będzie od materiałów i od wykonania.
- Jak policzyc powierzchnie szczytu domu Liczba postów: 8 Grupa: Robimy dach Jak obliczyć powierzchnię szczytu domu? Aby obliczyć powierzchnię szczytu domu (czyli powierzchnię trójkątnego lub trapezowego fragmentu ściany bocznej pod dac...