offline Re-mal.com doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline BramyKowalski.pl doświadczony
|
|
| |
offline Victori_pl fachowiec
|
|
| |
Gość: Baron Ska praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: ErNii7 praktykant |
Jeśli zależy wam na estetyce i redukcji kosztów ogrzewania, to warto zastanowić się dobrze również przy wyborze zaworów i głowic termostatycznych. U nas w łazience są zawory SF i głowice Prestige od firmy Vario Term http://www.varioterm.pl/. To ceniony producent armatury grzejnikowej, także warto zapoznać się z ich ofertą. |
| |
offline Atlantic Polska fachowiec
|
Polecam grzejniki łazienkowe z naszej oferty, które
dzięki czujnikom ruchu, światła i otwartych okien,
przerywają pracę podczas wietrzenia, gdy jest noc lub nie
ma nikogo w domu. Posiadają funkcję, która umożliwia
szybkie wysuszenie ręczników. Poza tym sterować nimi
można za pomocą aplikacji w telefonie :-) |
| |
offline Konsultant Viessmann inżynier
|
Grzejniki łazienkowe marki Viessmann - Grzejniki
łazienkowe. Prostota i elegancja |
| |
offline pietrek34 inżynier
|
|
| |
offline karolkarolpawlicki inżynier
|
A co sądzicie o betonie architektonicznym na przykład w kuchni czy łazience ?. Ja się nad takim rozwiązaniem zastanawiam i nawet juz rozmawiałem wstępnie z firmą http://www.btb-radzymin.pl/. |
|
grzejniki do łazienki
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- jakie gwoździe i inne elementy złączne na budowę? Liczba postów: 132 Grupa: Wykańczamy... Wiesz co, wydaje mi się że oferta sklepu e-armet zainteresuje cię równie mocno jak mnie. Jeśli chodzi o gwoździe, to mają szeroki wybór. Ja zastanawiam się nad....
- Regały magazynowe - gdzie ich szukać? Liczba postów: 18 Grupa: Wykańczamy... Teraz bardzo modne i popularne sa panele tapicerowaneone wyglądają pięknie i estetycznie, zapewniają doskonałą izolację akustyczną oraz , oferują one wyjątkową....
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 13 Grupa: Wykańczamy... Jeżeli natomiast szukacie firmy która odzyska dla was pieniądze to polecam kontakt z ICG-Group. Są doświadczeni i gwarantują szybkie rezultaty.
- kamień dekoracyjny Liczba postów: 44 Grupa: Wykańczamy... Szanowni Państwo, Alternatywą dla kamienia dekoracyjnego jest tynk modelowany Foveo-Tech TSS05. Dzięki niemu można uzyskać na ścianie ciekawy efekt drewna, kami...
- Zabezpieczenia domu - jakie? Liczba postów: 22 Grupa: Wykańczamy... W kwestii monitoringu polecam Makrosat.com.pl zajmujemy się tym na co dzień i służymy rada, pomocą :)