hydrotechnika

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

7 grudnia 2014, 20:47

Zgadzam sie: good 0 bad

W przypadku usług cynkowania i galwanizacji to taką sprawdzoną firmą jest u mnie galess.com.pl z której usług w rodzinie wiele razy korzystaliśmy

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:23
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 sierpnia 2015, 15:30

bez problemu działania takie jak galwanizacja czy zabezpieczenia antykorozyjne ogółem to kwestia, którą bez problemu można załatwić tutaj //www.techni-kor.pl/ - bez problemu przyjmują do ocynkowania nawet sporych rozmiarów elementy metalowe.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:23
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2015, 21:51

Ja raz korzystałem z usług takiej firmy, był to www.pracepodwodnegdanks.pl naprawde wielcy profesjonaliści w tym co robia, bez problemu można powierzyc im kazde zadanie

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:24
Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2015, 00:30

Proszę bardzo www.pracepodowdnegdanks.pl jedna z najlepszych firm na rynku z tego co wiem

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:24
Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2015, 08:17

Użytkownik Gość: Miniag napisał: Ja też uważam, że doskonale w tym przypadku sprawdzi sie
cynkowanie. Metoda stara jak świat, a chyba do tej pory
spośród sprawdzonych przeze mnie, najbardziej skuteczna:
www.galwanizer.pl/

stara, nie stara, ważne, że jak dobrze zrobiona to trzyma się na lata. Ja oddawałem do galwanizacji tutaj http://www.techni-kor.pl/technologie.html - do tej pory nie mam sladu rdzy i nie zanosi się na to. ;)

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:26
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

12 listopada 2015, 21:12

Ja korzystalem i moge jak najbadziej polecic firme www.pracepodwodnegdansk.pl po prostu przyjemnie pracuje sie z profesjonalistami

Zgłoś | Cytuj | Link

26 grudnia 2015, 12:32

Swietną firma pod kątem galwanizacji jest www.galwanizer.pl. W mojej hali produkcyjnej ocynkowali mi cała linie produkcyjna, dzieki czemu pozbyłem się problemy rdzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 stycznia 2016, 23:10

rowniez korzystalem juz w takich tematach z uslug firmy www.pracepodwodnegdanks.pl i nie zawiodlem sie, wrecz przeciwnie

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2016, 11:55

Dobry zakład galwanizacyjny jaki znam to tylko ten zakład w Krakowie http://www.elbit.krakow.pl/pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 października 2018, 10:41

Jeżeli ktoś z was prowadzi usługi galwaniczne i myśli o dalszym rozwoju to warto wejść na stronę firmy http://www.matusewicz.pl/ producent linii galwanicznych i oczyszczalni.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• szambo z szambem Liczba postów: 32 Grupa: Firmy budow... Pompy jednostopniowe znajdują zastosowanie w prostych układach cyrkulacji wody, takich jak baseny, fontanny czy systemy nawadniające. Dzięki swojej konstrukcji....
  • usługi i produkcja CNC Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem pewny, że dużo osób skorzysta z gubad . To jest naprawdę bardzo dobra oferta.
  • Gdzie reklamować firmę wnętrzarską? Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Jestem absolutnie pewien, że każdą nową firmę można wypromować, jeśli nakręcić film z drona. W naszej produkcji filmowej YOPRST możesz zamówić dowolny film z dr...
  • Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
  • magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 208

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >