hydrotechnika

« Powrót do grupy: Firmy budowlane

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

29 lipca 2014, 11:10

Zgadzam sie: good 0 bad

poszukuje SPRAWDZONEJ firmy, ktora zajmuje sie budownictwem hydrotechnicznym. Czy korzystaliscie moze z takich uslug?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 sierpnia 2014, 10:25

jesli hydrotechnika to aquamor www.pracepodwodnegdansk.pl/uslug/. Najlepiej wejsc sobie do nich na strone i poczytac o firmie jak i jej uslugach

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:23
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 sierpnia 2014, 14:32

przypilnuj, ze materialy, ktore beda uzywane w tej budowie byly ocynkowane. To zabezpiecza stal. Zajmuja sie tym takie zaklady jak galwanex galwanizacjalubelskie.pl

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:25
Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 12:39

w empasie /www.empas.pl/ znajduja sie rowniez specjalne preparaty do metli, ktore je wzmacniaja, dzialaja antykorozyjnie itp. Tez warto spojrzec na ich oferte i przypilnowac, zeby materialy byly potrzebne do budowy byly odpowiednio zabeczpieczone

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:25
Zgłoś | Cytuj | Link

27 sierpnia 2014, 14:23

hmmm... ja znalazlem tylko specjalistyczne urzadzenia hydrotechniczne biomixie www.biomix.pl/hydrotech.html. Nie wiem czy sie przydadza, ale nie zaszkodzi wrzucic tutaj

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:26
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 sierpnia 2014, 12:23

Tak ocynkowanie, to bardzo istotna kwestia, ja też bym na niej się skupił na Twoim miejscu. Ja z kolei polecam ten zakład: galwanizer.pl

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:27
Zgłoś | Cytuj | Link

19 września 2014, 21:07

A gdyby ktoś, przed rozpoczęciem inwestycji potrzebował specjalistycznej ekspertyzy środowiskowej lub przyrodniczej, to mogę polecić eco-expert.eu/ ze Szczecina.

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:27
Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 14:38

tutaj juz ktos wspomnial o cynkowaniu. Jak cos to w galwaxie galwax.com.pl zajmuja sie robieniem takim powlok

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:28
Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2014, 08:50

Ja też uważam, że doskonale w tym przypadku sprawdzi sie cynkowanie. Metoda stara jak świat, a chyba do tej pory spośród sprawdzonych przeze mnie, najbardziej skuteczna: galwanizer.pl

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:29
Zgłoś | Cytuj | Link

28 listopada 2014, 12:30

Ja z kolei mogę polecić firmę, która zajmuje się spawaniem stali. Jest dla mnie to mega fajne z nimi współpracowanie. Sa rzetelni...pom-sztum.pl

Ten post był edytowany przez redakcja dnia: 6 października 2015, 18:28
Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• usługi i produkcja CNC Liczba postów: 1 Grupa: Firmy budow... Jestem pewny, że dużo osób skorzysta z gubad . To jest naprawdę bardzo dobra oferta.
  • Gdzie reklamować firmę wnętrzarską? Liczba postów: 109 Grupa: Firmy budow... Jestem absolutnie pewien, że każdą nową firmę można wypromować, jeśli nakręcić film z drona. W naszej produkcji filmowej YOPRST możesz zamówić dowolny film z dr...
  • Depilacja dla mężczyzn Liczba postów: 23 Grupa: Firmy budow... Hej! Na stronie https://machnica.pl/depilacja/ czeka na Was szeroka oferta depilacji. To miejsce, gdzie specjaliści dbają o Wasze zadowolenie i komfort podczas....
  • magazyn Liczba postów: 541 Grupa: Firmy budow... Szukasz osprzętu do wózków widłowych, takiego jak przedłużki do wideł, trawersy czy liny stalowe? Mipromet ma szeroką ofertę wysokiej jakości produktów, jak tra...
  • Hale namiotowe, hale magazynowe Liczba postów: 375 Grupa: Firmy budow... Planując modernizację albo budowę magazynu proponuję zastanowić się już na początku nad materiałami na regały, półki, czy wyposażenie socjalne - ławy, blaty, sz...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19444 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 193

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >