offline ![]() andrewgolgota praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Ad praktykant
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość praktykant |
|
| |
offline ![]() CezarFx kierownik
![]() ![]() |
|
| |
offline ![]() bobby33 praktykant
![]() |
To zależy, ceny naprawdę są różne, nie wydasz dużo, jeśli większość zrobisz sam, choć czasowo możesz się nie wyrobić. Tylko roboty naprawdę wymagające zostaw fachowcom,którzy no też są różni nawiasem mówiąc. Mój ojciec zawsze większośc w domu wykańczał sam przy pomocy 2-3 murarzy, ja też tak powoli robię i przy okazji wielu rzeczy się uczę :) |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() marek53369 praktykant
![]() |
Witam Popieram ceny są różne, możecie sobie zobaczyć przykładowy kalkulator kosztów i się zorientować są tam opisane ceny różnych wykończeń jeśli chodzi o Warszawe i okolice. Wejdźcie tylko na tą stronę: www.remontystolica.pl ta firma ma wszystko dokładnie opisane. Oni wykańczali mi mieszkanie Ekipa sprawna solidna i terminowa a ceny wydaje mi się że mają naprawdę konkurencyjne. Polecam. |
| |
offline ![]() dobryremont majster
![]() |
Jeśli kogoś interesują ceny usług remontowo-budowlanych to zapraszam do mojego cennika. |
| |
offline ![]() MORDIMER inżynier
![]() |
|
| |
offline ![]() doktorka praktykant
![]() |
Jeśli szukasz kogoś, kto zaaranżuje Ci wnętrze od a do z przy minimalnym wysiłku z Twojej strony to polecam Ci n-design. Ja jestem nimi wręcz zachwycona. Z czystym sercem mogę powiedzieć, że w dzisiejszych czasach wynajęcie kogoś do urządzenia wnętrza nie jest już zachcianką dla bogaczy. Zadowolenie murowane. Zdjęcia ich projektów macie na www.n-design.pl |
|
ile na wykonczeniowke?
«
Powrót do grupy: Wykańczamy budynek
Ostatnio na forum
- żaluzje Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Odpowiednio dobrane osłony okienne mogą całkowicie odmienić wnętrze, poprawiając komfort i estetykę pomieszczeń. W ofercie Formelana znajdziesz szeroki wybór ro...
- Windykacja w firmie budowlanej - czy mogą zabrać w... Liczba postów: 14 Grupa: Wykańczamy... Niekiedy windykacja to jedyne rozwiązanie, by odzyskać swoje pieniądze. Polecam do tego szczególnie firmę ICG-Group, która pozwala na bezproblemowe odzyskanie s...
- Świece zapachowe Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Coraz więcej osób zwraca uwagę na jakość produktów, którymi otacza się na co dzień. Świeczki zapachowe wykonane z naturalnych składników, takich jak wosk sojowy...
- Jaki laptop kupić? Liczba postów: 163 Grupa: Wykańczamy... Nowa wersja pakietu biurowego została zaprojektowana z myślą o jeszcze lepszej wydajności i komforcie użytkowania. Microsoft Office 2024 to zestaw narzędzi, któ...
- Kuchnia Liczba postów: 46 Grupa: Wykańczamy... Rozglądają się za wyborem odpowiednich baterii, czy kranów kuchennych to polecam zerknąć sobie do oferty Sotbe https://sklep.sotbe.com/baterie-kuchenne u któryc...