ile warte są gotowe stare płyty do budowy

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

26 grudnia 2007, 02:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam

Znajomy posiada na sprzedaż płyty o wymiarach ok 120 x 250cm, w środku wypełnione styropianem, na rantach z drewna, grubość ok 8-10cm.

Dokładnie się im nie przyjżałem i nie mogę ich dokładnie opisać

Czy orientuje się ktoś co to mogą być za płyty?
Czy można z nich postawić garaż?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2007, 08:21

Ale zadaje Pan dziwne pytania!

skoro Pan nie wie co to zaq materiał, więc kto wyda Panu pozwolenie na budowę?

ściany czy dach garażu wymagają materiałów konstrukcyjnych

miłego Nowego Roku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2007, 12:37

to będzie samowola budowlana

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Minikoparka - jaka? Liczba postów: 37 Grupa: Technologie... Bierz chłopieeeeee, bo zdrowia nie kupisz. Ja dźwigałem płyty chodnikowe (oczywiście myślałem że jestem nieśmiertelny) ale teraz plecki bolą. Koparką wykopiesz,...
  • jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 529 Grupa: Technologie... Jeśli szukacie firmy która zajmuje się profesjonalnie pracami ziemnymi, wynajmowaniem maszyn budowlanych a nawet transportem ponadgabarytowym i niskopodwoziowym...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 344 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • Ogrodzenia PCV :] Liczba postów: 429 Grupa: Technologie... Pytanie czy ogrodzenie pcv to faktycznie najlepsza i zarazem jedna z tańszych opcji, bo moim zdaniem nie do końca. Może poniekąd jeżeli chodzi o cenę to można s...
  • Sypialnia Liczba postów: 51 Grupa: Technologie... Widziałam ostatnio świetną opcję na https://kefmeble.pl/ na wygodne i stylowe łóżka kontynentalne, które super sprawdzą się w sypialni – idealnie łączą elegancj...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 175

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >