W każdym opisie inwestycji jest informacja kiedy domy zostaną oddane do użytku. Ja mam natomiast pytanie na temat domów szeregowych. Gdzie w okolicy Warszawy powstają takie inwestycje? Mam na myśli Ząbki, Ożarów. Szukałem u konkretnych deweloperów, niestety bezskutecznie.
offline tomaszz majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline charlotte160 kierownik
|
Może zobaczy tutaj http://www.makdom.pl/mieszkania-domy-warszawa ? Ja szukam tam mieszkania i uważam, że mają naprawdę duży wybór domów i mieszkań. Też kiedyś myślałam o inwestowaniu w mieszkania, ale na razie muszę z tym poczekać. Najpierw muszę kupić własne eM |
| |
Reklamy Google | |
offline Czarny inżynier
|
|
| |
offline damian88 inżynier
|
A ja szukam fajnego mieszkania bydgoszcz i jeśli macie jakieś propozycje to mi coś pokażcie proszę :-) |
| |
offline redaktor66 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Natek531 praktykant
|
ja bym w to nie inwestował |
| |
offline ryszard50 praktykant
|
według mnie to by była zła inwestycja |
| |
offline Mireczek praktykant
|
A według mnie najgorsze co można zrobić to kupić mieszkanie w nie wybudowanym jeszcze jeszcze osiedlu . Niektórzy ludzie tak się dają naciąć a potem deweloper plajtuje i mają kolosalne kłopoty z odzyskaniem gotówki . także chciałbym was przed tym przestrzec bo już kilka osób przez to straciło bardzo dużo pieniędzy i teraz mają spore kłopoty finansowe z tego tytułu |
| |
offline radek84 praktykant
|
to jest fatalny pomysł napewno |
| |
offline zbuntowany_anioł fachowiec
|
Moim zdaniem, najciekawsze inwestycje znajdują się we Wrocławiu gdzie nie tylko powstają ciągle nowe mieszkania, ale ich cena oraz standard wykonania nie pozostawiają cienia wątpliwości, że tu tutaj warto się osiedlić. Bardzo ciekawą i różnorodną ofertę z mieszkaniami Wrocław Maślice ma ceniony deweloper pcg.pl/zobacz-inwestycje/wroclaw-maslice-sliwowa?t=lokalizac ja, którego doświadczenie i grono zadowolonych klientów, wzbudzają pełne zaufanie i zachęca do nawiązania współpracy. |
|