izolacja fundamentu

« Powrót do grupy: Robimy fundament

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

15 lipca 2007, 22:20

Zgadzam sie: good 0 bad

chce zrobic izolacje fundamentu budynku mieszkalnego z 1933r.sciany piwnic/wys.ok.3m/sa mokre.panowie mowia o izolacji pionowej i poziomej.Proponuja podcinanie scian pila i wsuwanie tam papy.Boje sie, ze budynek osiadzie/ popeka.Jest duzy 1 pietrowy ze strychem.Podlogi piwnic wylozone sa ceglami i nie stoi tam woda ani nie naplywa, tylko te sciany mnie martwia.Prosze o rade Danuta[/list:u:37d8dd503b]

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 lipca 2007, 04:17

Proszę Pani. Ja od dwóch miesięcy korzystam z takiego portalu poswięconego budownictwu. Doradzają mi w różnych tematach w związku z budową i pomogą Pani. Jestem pewien.
Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 stycznia 2008, 14:33

Pani Danuty przypadek jest do rozwiązania i bez podcinania, ale wymaga to wizyty na obiekcie.

Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link

3 stycznia 2008, 14:37

Panu Markowi Raster dziękujemy za uznanie, bowiem to my rozwiązaliśmy Jego problemy budowlane.

Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link

10 kwietnia 2008, 11:46

gdzie odpowiedz Panie Zembrowski??? ... to cwaniaczek ktory ciagnie wszystkich na swoja strone internetowa i dopiero tam udziela rad..dziwie sie ze administracja jeszcze go nie upomniala .. w kazdym watku pisze ze nie darady jasno sprecyzowac ( z czym czasami sie zgadzam) ale nie napisze co moze byc przyczyna tylko link do swojej strony ..bezszczelna konkurencja ktora wlazi z buciorami na czyjes strony i tam przeciaga ludzi na swoja strone... Zembrowski jezeli twoja firma dziala na tej zasadzie to tylko pogratulowac !!!!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

10 kwietnia 2008, 15:01

Drogi Panie
Doradzamy z pełną odpowiedzialnością, tj. na piśmie i w sposób udokumentowany: rysunki, opisy, zestawienia. Forum nie pozwala na takie luksusy.
Kieruję do nas nieszczęśników, którzy są wdzięczni 1000-razy w kwartale za to, że wreszcie mają miejsce, gdzie uzyskują profesjonalne porady na swoje problemy.
Ma Pan o to pretensje? Jakiś adres np. www muszę podać - prawda?

Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2008, 11:43

oczywiscie ze nie ma tu miejsca na rysunki dokladne opisy itd ... zgadzam sie rowniez z tym, ze aby poznac dokladnie problem nalezy sie spotkac z czlowiekiem lub (jezeli nie ma takiej mozliwosci) nawiazac blizszy kontakt niz tylko forum ale najbardziej bolesne jest dla tego forum to, ze po zadanym pytaniu nie ma chociaz wzmianki o problemie i mozliwosciach usuniecia jego a jedynie adres www i temat sie urywa .... to nic inego jak reklama na dodatek darmowa bo wystarczy sie zarejestrowac :)

pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2008, 19:11

Nie ma Pan racji. Gdyby słyszał Pan zachwyty i podziekowania od setek osób kwartalnie, że dotarli do nas i żale innych, że wcześniej nie wiedzieli o naszym istnieniu, to zmieniłby Pan zdanie.
Dla nas nie jest to reklama, bo mamy co robić, że doba za krótka. Traktujemy udział na forum jako miejsce do wskazania, gdzie można różne problemy rozwiązać. Często odsyłamy do specjalistów, a nie do siebie. Jeśli jednak ktoś chce mieć rozwiązanie problemu, to damy, ale na piśmie i ze wszelkimi zobowiązaniami i odpowiedzialnością. Dlatego daję namiary na nas. Po co ludziska mają wywalać niemałe pieniądze w błoto? Czy nie lepiej budować czy remontować raz, a dobrze? Na forum są odpowiedzi, ale anonimowe, które są tyle warte, co zeszłoroczny śnieg. Jest też mnóstwo błędów. I przed tym chronimy.
Może to i wygląda jak reklama, ale jak inaczej człowieka sprowadzić na ziemię?

Pozdrawiam,
Jerzy Zembrowski

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2008, 19:42

Użytkownik napisał: Gdyby słyszał Pan zachwyty i podziekowania od setek osób kwartalnie

gratuluje

Użytkownik napisał: Traktujemy udział na forum jako miejsce do wskazania, gdzie można różne problemy rozwiązać.

forum jest od tego zeby tu rozwiazywac problemy a nie wskazywac inne portale ktore czasami jeszcze pobieraja oplaty za udzielanie informacji

Użytkownik napisał: Może to i wygląda jak reklama, ale jak inaczej człowieka sprowadzić na ziemię?

beszczelny !!! ... nie moze tylko jest jawna reklama za ktora nie placicie .. dlaczego nie napiszecie oficjalnego pisma do budnet w sprawie reklamy ?? szkoda pieniedzy ?? Użytkownik napisał: Na forum są odpowiedzi, ale anonimowe, które są tyle warte, co zeszłoroczny śnieg. Czy pana zdaniem odpowiedzi na forum sa tyle warte ?? to pogratulowac bo juz wiele osob skorzystalo z odpowiedzi na forum i tez sa zadowoleni a niejednokrotnie sa to ludzie ktorzy nie musza wyrzucac pieniedzy w bloto zeby to samo otrzymac od innych portali za oplata

Użytkownik napisał:
i żale innych, że wcześniej nie wiedzieli o naszym istnieniu, to zmieniłby Pan zdanie.

ja juz na Wasz temat zdanie mam wyrobione i na pewno skorzystam z konkurencji Waszej bo na rynku jest kilka takich firm jak Wasza

Użytkownik napisał: Dla nas nie jest to reklama, bo mamy co robić, że doba za krótka

niech sie Pan zastanowi ...czy jest to reklama czy nie bo w jednym poscie sam sobie Pan zaprzecza

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2008, 13:15

Frustraci właśnie tak piszą jak Pan.
My pomagamy każdemu, kto ma problem budowlany.
Forum jest nie od doradzania, a od wymiany poglądów i je Pan wymienia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Praca w Niemczech - rekrutacja Liczba postów: 25 Grupa: Robimy fund... Ja wyjeżdzam jako opiekun starszych osób do Niemiec, od jakiego czasu tylko z Davi Seniorenhilfe, ich oferty znajdziesz tutaj: https://www.facebook.com/dawid.pr...
  • izolacja fundamentow Liczba postów: 99 Grupa: Robimy fund... If the demands of online classes are overwhelming and time seems to slip away, consider the option: "take my online algebra class for me." The modern educationa...
  • Akcesoria spawalnicze Liczba postów: 5 Grupa: Robimy fund... Hej! Szukam sklepu online, gdzie mogę kupić wiertarki akumulatorowe https://wkretarka.com.pl/97-wiertarki-ak umulatorowe/. Potrzebuję narzędzia, które będzie wyd...
  • Piwnica przy istniejącym domu Liczba postów: 7 Grupa: Robimy fund... Często zdarza się tak, że niestety nie mamy możliwości posiadania piwnicy ani również żadnej komórki lokatorskiej. Właśnie dlatego ja chciałbym każdemu zaprosić...
  • wykop pod fundamenty Liczba postów: 86 Grupa: Robimy fund... Stoję przed pilnym wyzwaniem, muszę szybko wynająć koparki do przygotowania terenu pod budowę. Znalazłem firmę https://reminstal.eu która oferuje takie usługi,....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 527

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >