![]() Gość: Mauro praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: niedostepny praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Frizbi praktykant |
|
| |
![]() Gość: Kamilos praktykant |
|
| |
![]() Gość: Kamil35 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: M976 praktykant |
|
| |
![]() Gość: Kolman praktykant |
to nie jest według mnie jeszcze tak sprawdzona technologia, nie będzie wiadomo za 20 lat, jak taka piana się zachowana fundamentach czy elewacji. A tymczasem są naprawdę sprawdzone metody izolacji jak właśnie zastosowanie styropianu. Materiał bardzo dobry, o niskiej lambdzie, praktyczny w obróbce |
| |
offline ![]() Deryll fachowiec
![]() |
Ja także zdecydowałem się na ocieplenie domu jednorodzinnego pianką PUR. Wybrałem to rozwiązanie ze względu na szybki montaż, bardzo dobre właściwości termoizolacyjne i wieloletnią trwałość. Usługę montażu pianki wykonała dla mnie firma www.sin-pur.pl . |
| |
![]() Gość: marr praktykant |
Od siebie mogę polecić firmę Spray z Elbląga, u nas oni zajmowali się izolacja poddasza https://www.spray-pur.com/izolacja-poddaszy a>. Zdecydowanie warto skorzystać z ich usług, naprawdę pracują porządnie, szybko, ale solidnie, do tego za dobrą cenę. Naprawdę ich polecam, są rzetelni i profesjonalni. |
| |
![]() Gość: BaneBum praktykant |
Rate my professor |
|
izolacja natryskowa
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- Ocieplanie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Z dobrej jakości firm specjalizujących się w ocieplaniu to polecam https://iqterm.pl/ Korzystałam z ich usług i naprawdę jestem mega zadowolona
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 41 Grupa: Robimy izol... Ocieplenie garażu blaszanego to świetny pomysł, zwłaszcza na nasze kapryśne zimy. Najczęściej stosuje się styropian o grubości 3-5 cm, mocowany od wewnątrz za p...
- Ocieplenie poddasza - czym najlepiej ? Liczba postów: 175 Grupa: Robimy izol... Więcej pracy i problemów niż pożytku. Musisz zastosować paroizolacje. Cięcie i uszczelnianie jej między krokwiami, do fachowej roboty się nie zalicza. Lepiej za...
- Jaki tynk? Liczba postów: 842 Grupa: Robimy izol... Nie mam doświadczenia w tej dziedzinie. Nie będę mógł za bardzo pomóc.
- Computer Network Assignment Help By Computer Netwo... Liczba postów: 1 Grupa: Robimy izol... Do you find it difficult to complete your assignments? Have you considered paying someone to complete them for you? You can stop searching because Computer Netw...