offline szyszka09 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Michał102 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline szymon praktykant
|
Firma MAGDA ocieplała mi stropy. Szukałem czegoś, co skutecznie wyizoluje i wygłuszy poddasze. Co mogę powiedzieć o samej firmie? Rzetelnie, solidnie i szybko wszystko wykonane natryskiem z miękkiej pianki poliuretanowej. Polecam, a gdy jesteś zainteresowany to tu masz link do ich strony www.ocieplaniedomu.com.pl. |
| |
offline harald doświadczony
|
|
| |
Gość: montuś praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: pixer praktykant |
Jest to nowoczesna metoda ociepleniowa. Na powierzchnię która miałaby być ocieplona nakłada się czy też natryskuje się warstwę pianki która ma za zadanie izolować, oraz uszczelniać. Ta metoda jest bardzo szybko a pianka nie tylko izoluje od chłodu , ale też jest dźwiękochłonna. |
| |
offline Nawrociak doświadczony
|
|
| |
offline libisz doświadczony
|
|
| |
Gość: Obarski praktykant |
|
| |
offline Bodzio_82 doświadczony
|
|
|
izolacja natryskowa
«
Powrót do grupy: Robimy izolację cieplną
Ostatnio na forum
- co moze zrobic wata szklana z kontaktem z cialem c... Liczba postów: 13059 Grupa: Robimy izol... sytuacja jest prosta: jak nie wiesz, jak się za to zabrać, to wezwij fachowca
- Ile wełny zastępuje styropian? Liczba postów: 9 Grupa: Robimy izol... Styropian jest znacznie lepszy do ocieplania. Mi ekipa z https://remontyelblag.pl odradzała wełnę
- Atlanta Hawks confront roster choices inside wake... Liczba postów: 2 Grupa: Robimy izol... The Atlanta Hawks went into the 2016 NBA Draft with 4 choices nonetheless there was hardly ever a true probability that all 4 gamers would be upon subsequent se...
- Ocieplać czy nie Liczba postów: 13 Grupa: Robimy izol... Użytkownik Gość napisał: Mam dom jednorodzinny w którym ściany są z trzech warstw.24cm pustak z betonu komórkowego 8cm steropianu i 12cm pustak zbetonu komórkow...
- jak ocieplic garaż blaszany Liczba postów: 22 Grupa: Robimy izol... Przyłączę się, bo nie chcę zakładać nowego wątku - mam garaż postawiony właśnie i jest ogrzewany. Jaką konstrukcję zastosować, aby go trochę ocieplić? Myślałem....