jadalnia czy pokój

« Powrót do grupy: Porady i opinie

9 lutego 2010, 12:52

Zgadzam sie: good 0 bad

Mam trzypokojowe mieszkanie (układ niezależny, dużo ścian ;) ) - łącznie 56m2. Chciałabym dodać swojemu mieszkanku trochę przestrzeni i zaczęłam zastanawiać się nad wywaleniem ściany między kuchnią i pokojem i przeistoczeniem go w jadalnię. Kuchnie mam malutką także gdyby była połączona z jadalnią, na pewno dodało jej by to uroku. Co o tym sądzicie? Czy to dobry pomysł? Czy takie rozwiązanie nie obniżyłoby wartości mojego mieszkania na rynku? (nie chciałabym by tak się stało, bo za kilka lat planuję je sprzedać).

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2010, 13:33

Moim zdaniem jest to bardzo bobre rozwiązanie zwłaszcza jeśli zależy Pani na powiększeniu przestrzeni. To również bardzo wygodne rozwiązanie. Minusem jest niestety fakt, że wszystkie zapachy z kuchni będą rozprzestrzeniać się po pozostałych pomieszczeniach.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 czerwca 2010, 23:12

Moim zdaniem ścianę należy zostawić. Raz że wszystkie zapachy będą przedostawały sie do pozostałych pomieszczeń to dwa,że od razu po wejściu do mieszkania będzie widać kuchnie. To zły pomysł.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• czym wyczyścić płytki po fudze? Liczba postów: 3757 Grupa: Porady i op... Wyczyścić będzie trudno. Najważniejsze to po prostu na czas je zaimpregnować.
  • projektant wnetrz warto? Liczba postów: 450 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
  • jakie prezenty zrobić? Liczba postów: 19 Grupa: Porady i op... Świąteczna choinka pełna pralin z mlecznej czekolady to doskonały pomysł na słodki upominek dla bliskich. Dostępna na https://smaczajama.pl/pl/p/-Lindt-Lindor -S...
  • jaką firmę w Poznaniu wynająć do przeprowadzki Liczba postów: 185 Grupa: Porady i op... Większość osób, przynajmniej raz w życiu, czeka przeprowadzka. Nie jest to nic przyjemnego, ale takie zadanie można skutecznie ułatwić. Kiedy do przetransportow...
  • Przeprowadzka - Kraków Liczba postów: 26 Grupa: Porady i op... Moim zdaniem przeprowadzka może być stresującym i przytłaczającym doświadczeniem, zwłaszcza jeśli próbujesz zrobić to wszystko na własną rękę. Dlatego warto wzi...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 102

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >