jak urządzić kawalerkę?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

31 lipca 2012, 15:37

Zgadzam sie: good 0 bad

Moim zdaniem urządzenie kawalerki to kwestia indywidualnego gustu oraz stylu. Jedyna rada jaką można dać,jest taka aby wybrać jasne kolory na ścianach,co w efekcie optycznie powiększy mieszkanie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 sierpnia 2012, 10:40

Jeżeli masz wątpliwości jak wykończyć swoje mieszkanie to mogę Ci polecić firmę która zrobi to za Ciebie www.tetate.eu. Gdy skończą nie poznasz swojego lokum:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 sierpnia 2012, 15:34

AgregatyElem, znam wnętrza kawalerek, gdzie wykorzystano takie od cienie jak fiolet, szarości i wcale nie wygląda to źle. Urządzenie mieszkania jest sprawą indywidualną, projektant ma podpowiedzieć możliwie najlepsze rozwiązania a nie narzucić całość koncepcji. To Ty decydujesz i Ty tam będziesz mieszkał.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 sierpnia 2012, 14:12

No właśnie o tym pisze,z eto indywidualna kwestia,ale generalnie z zasady ciemne kolory pogarszają samopoczucie i zmniejszają wnętrze,wiec to też należy brać pod uwagę podczas planowania urządzenia wnętrza.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 sierpnia 2012, 12:52

Zawsze mozesz sie doradzic jakiegos projektanta. Projektanci nie biora duzo za porady a czasami nawet robią to gratis. Tu masz takiego projektant http://morphostudio.pl/pl

Ten post był edytowany przez poncjusz0 dnia: 24 sierpnia 2012, 14:48
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 sierpnia 2012, 12:15

Czasem wystarczy przejrzeć realizacje projektantów i można sporo ściągnąć pomysłów. Ja przewaliłem już dziesiątki stron i gazet. Nie wszystko da się samemu zrobić ale sporo.

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2012, 08:24

Może zastanów się nad stylem skandynawskim?

Zgłoś | Cytuj | Link

5 października 2012, 08:27

zajrzyj na stronę www.scandiconcept.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2012, 10:55

akurat z kawalerką jest ten ból, że łatwo można stracić przestrzeń... jeden głupi ruch i pomieszczenie zagracone. lepiej zlecić stworzenie projektu profesjonalistom, ja od lat podziwiam projekty n-design, całkiem ciekawe rozwiązania mają, podejrzewam że z kawalerki też zrobiliby cudeńko :)

Zgłoś | Cytuj | Link

14 grudnia 2012, 11:19

jak na mój gust to w kawalerce należy przede wszystkim postawić na niziutkie meble... coś takiego jak ten komplet z marmexu na przykład

do tego ewentualnie JEDNA wysoka szafa, żeby właśnie nie stracić za dużo "światła" w pomieszczeniu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 4 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19407 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 81

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >